Нека намерим най-тънките цени.
stonesour - специалист
Andisi написа:
Някой има ли информация дали има някъде останали от бургиите за метал? Три магазина обиколих никъде нямаше. От другите имаше в изобилие.
вчера в лидл дружба имаше и трите комплекта бургии и битовете.
аз си взех битовете. 32 бита и 5 удължителя за 10 лева си е оферта отвсякъде.
prascho - майстор
Взех един лампион без двете чашки...Имате ли идея дали в сервиза на Лидл /на редута/ продават резервни части за тази стока и могат да се закупят самостоятелно?
kr1100 - майстор
XpacTa написа:
днес сглобих стойката за гуми - краката не можеха да влязат в кръстачката.
Много внимателно с нея. Никакво странично усилие.Внимателно пускане на гумите. Троши се някой крак точно след кръга където влиза в алуминиевия профил. Като погледнеш отдолу - където има кухини на пластмасовия израстък .
Ако имаш еп.смола и малко финни стружки запълни кухините с бъркоч.
fore - майстор
Викам си такера ще го има и днеска отивма -нито един. Пак са били 5 броя.

Някъе дали има такери ?
Николай Николов - специалист
Не рабзрахте ли, че щом няма в наличност, отиваш при най-близкия служител и му казваш, че искаш да ти донесат от друг магазин и след 3-4-5 дни отиваш, плащаш и си взимаш въпросния артикул.
fore - майстор
Ами не е точно така. В София ако има в някой друг магазин- трябва да се обадиш на телефона- в работни дни и да видиш дали има някъде. Ако има -сам отиваш и го купуваш. Ако е в друг град - тогава ти го карат в магазина в София който искаш и го купуваш.

Ако си мислиш че не питах трима от персонала и ми казаха че е свършил. И да звънна на телефона утре -когато работят линиите.
И това не е само в този Лидл и в центъра пак така.
Георги Иванов(алцек) - специалист
fore изчакай ден два и ще видиш че в OLX -са ще се появи такер от ЛИДЛ.Май един пичага от Свищов редовно прави този номер.
themask - специалист
алцек написа:
fore изчакай ден два и ще видиш че в OLX -са ще се появи такер от ЛИДЛ.Май един пичага от Свищов редовно прави този номер.
То пък едни оферти... Ще тръгна да си купувам боклуците на Лидл точно от ОЛХ и то на двойни цени, все едно няма същите китайци във всеки дюкян. Много ми е странна тази логика.
jekasus - майстор
Барнах днес аку тресчетката, нещо кекава ми се видя, спокойно задържах квадрата... Ако ми беше завъртяла пръстите, щях да се разделя със 80 лв :-D
fore - майстор
С пневматиката са пуснали и ножицата за метал. Някой ползвал ли я е ? Да каже става ли.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: