Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Мене ако питаш макар че пише Хром Ванадий и АДВ, и двете са си винкел отвсякъде. :cool: Ама да има.
Червеният го номинирах на Вилата.

Можеби този раздвиженият с ПВЦ предпазтелите за декоративни никел-съединения и канал/сифон :-D тръбите е интересен.
Последна промяна от fore на ср окт 28, 2015 9:02 am, променено общо 1 път.
hricava - специалист
На всички комплекти явно производителя е един и същ. Преди 2-3 години купих комплект от Лидл за нарязване на тръбни резби- тръбния ключ е 100% същия. Червените гарги от години, които продават са си много добри и много приличат на този от тази седмица, само дето са пластмасови и червени дръжките. И не виждам на тия сините да пише хром-ванадиум или нещо не съм догледал..
fore - майстор
Значи и червените и сините са 1:1. Железо с нанизан ПВЦ шлаух.
На сините на шлаухката пише АДВ, а на желязото е излято Хром-Ванадий.
Просто такава матрица са имали- с надписи и за това така ......... :-D :lol:
Последна промяна от fore на ср окт 28, 2015 8:58 am, променено общо 3 пъти.
gogyto - специалист
И аз ги взех тези ключове вчера ама нещо не ми вдъхват доверие , уикенда ще ги пробвам на вилата като отида да зазимявам.
jekasus - майстор
Добре са ключове :-D Мои са от миналата година, хич не ги жаля...

Прикачен файл

IMG_20151027_144227_323.jpg
IMG_20151027_144227_323.jpg (10.77 KиБ) Видяна 2369 пъти
EDI - майстор
Абе, като ги гледам, за дома са си идеални.Колко крана, муфи, нипели и друга арматура завивате на година.Щом Жекасус ги тормози профи и е доволен, какво повече да се иска. :partyman:
hricava - специалист
Аз също съм доволен от водопроводните ключове, но моите са от комплект. Този за гайките и без него ще минем.
fore - майстор
На опаковката на 3-те ВиК ключа са написали всеки от какво е направен. Направи ми впечатление че единият е от карбнонова стомана само, а другите два са от хроим-ванадий.

Интересно ми е защо към такера са дали тези очила. Даже имат регулиране на дръжките с цел да се приближават максимално плътно до очите. Доста пипнати цаиси. Ще ми влезнат в употреба и при пилене на детайли с настолният.

Та толкова ли хвърчи дървесина и скоб/пирони че и очила са дали ?
Последна промяна от fore на ср окт 28, 2015 12:01 pm, променено общо 1 път.
Фитилчо - майстор
Дайте отзиви за Такера, не можах да се добера.

Имало два вида, каква е разликата?
fore - майстор
Да и аз така разбрах от един служител, че били два вида.

Единият е моя- Д3 с готините цайси в комплекта-варио рамки. :mrgreen: Голяма сила-чак искри фърчат и върви с цайси.
http://www.lidl-service.com/static/1292 ... _BG_EL.pdf

Ако другият ако е бил С2 ???- почти не видях разлика в упътването им, освен че тежи 100 грама повече и цаисите към него са гадни- с ластик.
http://www.lidl-service.com/static/8497 ... _BG_EL.pdf
Тези двата бият еднакви скоби и гвоздеи според спецификациите поне.

Другите 2 модела са по слаби и малки.

Интересното е колегите купили сегашните такери дали изобщо са разбрали че са били два модела и кой е вторият модел :mrgreen: .

Като звънях по телефона да питам има ли още такери- операторкатая ми каза 3 магазина в които имало. А този в центъра не го спомена откъдето го купих. :lol:
Последна промяна от fore на ср окт 28, 2015 2:10 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: