Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Посоченият от Форе ключ (2") е над 30 лева. Имам такъв от десетина години и е по-добър от новото българско производство (ТПК Металик-Разград).
israeli - специалист
Мнение за конвекторните печки, които ще пускат в събота? Пускали ли са ги преди и дали са добри?
Ще се раздвам, да прочета мнение за тях.
Фитилчо - майстор
Къде тия печки?
hricava - специалист
Пускали са я тази конвекторна печка. Имам предишния им вариант без дисплей- нямам забележки.
fore - майстор
nikolson написа:
Посоченият от Форе ключ (2") е над 30 лева. Имам такъв от десетина години и е по-добър от новото българско производство (ТПК Металик-Разград).
Е не е без пари, но си е желязо - 2,5 кг. почти. :mrgreen:

Вярно че беше над 30 кинта тоя 2"

Цените се вдигат тук, защото нашият Български лев се обезценява със страшна сила. Аз за това се оборудвам сега.

Ние сме държава която чака на готово да и даде Евро-запада. Вследствие на което с лека ръка потрошихме почти на 90% икономиката, в това число и енергетиката. Остана преноса и ел. централите строени преди.Така че цените ще хвърчат на горе, а Лева надолу.
Чехите, Румънците са другата страна на монетата. Те са народи с положителен умствен багаж в главите си, без да засягам никого-понеже и аз съм тука да го ева........ Та там ще имат и по евтино и повече.

Ние трябва да се радваме че изобщо има нещо тука и можеме да си го купиме все още.

От другият месец - 2 лева на монета. Инфлацията ................ :up:
Фитилчо - майстор
Видях ги, изглежда супер !
Ще си взема две три хихихи :-D
fore - майстор
Тая конвекторната си е 2300 вата чиста сила. На електромера ще му се завие свят от нея. Но може и да е ефективна.
Друго майче нищо няма. И по добре :mrgreen:

Тези кухненските прибори тефлонирани ли са или са от ПВЦ ? - х 5,49 лв/бр. Над печката са.
kuger - майстор
fore написа:
Тая конвекторната си е 2300 вата чиста сила. На електромера ще му се завие свят от нея. Но може и да е ефективна.
Друго майче нищо няма. И по добре :mrgreen:
Де я тая печка, бре?
hricava - специалист
В брошурата за другата седмица е.
israeli - специалист
fore написа:
Тоест, искаш да кажеш, че няма да са изобщо пестеливи на ток? Все си мислех, че са за предпочитане, след климатиците.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: