Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
И все пак , за протокола - радиото същото ли е , или има разлика в модела ( поне) ? Питам, защото ми трябва някакво радио, дето да го зарежа на "вилата" и ако ме посетят тъмно зеленикаквите с индийски произход да не ме е яд.. много. А същевременно ми омръзна да препипвам честотите - ще ми се нещо цифрово...
mgbagera - специалист
Някои да е виждал останала бройка на малкия къртач (перфоратор) в магазините ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
borkata99 написа:
n_a написа:
има ли някой русенец да направи услугата, да ми вземе?
има - казвай ?
Н.П. :)
Здравей и здрасти! Иска малък ъглошлйф за 20-25-дооо 30 лв, гранционен. Мисълта ми е, ако тази седмица има някаква промоция, някой да ми вземе, инак, от другата седмица ще мога и сама

Колеги, на едно място съм, дето простия неквалифициран работник с 2 часа надник може да си купи работеща машинка.... от супера... като иде за бира.... Гаражите им са пълни с инструмент
ZEDYCUS - майстор
:-D Добре де , ти бира не пиеш ли? Разходи се и ти до супера :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ZEDYCUS написа:
:-D Добре де , ти бира не пиеш ли? Разходи се и ти до супера :wink:
Пия бе, ама не ми дават надник ....
Казвам, че стандартите им съъъвсеем други
То не, че нещо правят с тоя инструмент
KingLin - майстор
mgbagera написа:
Някои да е виждал останала бройка на малкия къртач (перфоратор) в магазините ?
Ако питаш за този от 119 лв - има още поне 10 бройки във Варна , Лидл Левски. Инфото е от неделя.
mgbagera - специалист
Мисля че този от 119лв е големия модел.
Ето снимка на този които търся http://www.google.bg/search?q=Parkside+ ... sJrPoxM%3A

Вероятно не е останал никъде и затова ако някои го има и иска да се раздели с него да каже :)
atanasov2004 - специалист
Колега имаш късмет :-D Ако говорим за машината от снимката. Миналата година го купих. Така си седи НЕ РАЗПЕЧАТАН! в кутията. Даже не съм я отворил. Мога да ти я пратя на цената дето съм я купил. Бях предвидил един ремонт, но се отказах. тел.0895-658-007 Наско
Фитилчо - майстор
Това си е удар, налазвай къртача колега :-D
fore - майстор
Абе тази седмица меко казано няма нищо, ама днеска гледам в Билата в центъра Нутела на 10 лева 750 грама, та се сетих че в Лидла имаше кило за по евтино.

Няма ли пак сега ? Трябва да проверя днес. :roll:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: