Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
Тая нутела беше жестока !
Нищо общо с полския шит дето продават тук ! :evil:
fore - майстор
Вярно че ми хареса много, а преди бях я отказал да я купувам защото ем скъпа ем на Нукрема ми мязаше !!! :drinkers: :toimonster:
Е какво искаш да кажеш - че на Лидл Нутелата е много по добра -Италиански оригинал (Корекомска), от на другите така ли ????

Тоя Лидл голяма работа бе.

Чудя се да взема ли една от Билата и да видя дали е така ! :mrgreen:
borkata99 - специалист
n_a написа:
ако тази седмица има някаква промоция
Тази седмица - няма, така че нищо не изпускаш. [-X
Аз ще взема печка за вилата само..........
Фитилчо - майстор
И аз печка, ама за банята :lol:
Фитилчо - майстор
fore написа:
Вярно че ми хареса много, а преди бях я отказал да я купувам защото ем скъпа ем на Нукрема ми мязаше !!! :drinkers: :toimonster:
Е какво искаш да кажеш - че на Лидл Нутелата е много по добра -Италиански оригинал (Корекомска), от на другите така ли ????

Тоя Лидл голяма работа бе.

Чудя се да взема ли една от Билата и да видя дали е така ! :mrgreen:
Не се пробвай, като тая коремкомската ненам къде има, но определено беше различна !
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
borkata99 написа:
Тази седмица - няма, така че нищо не изпускаш. [-X
Аз ще взема печка за вилата само..........
А, добре тогава.
Каква е тази печка?
prascho - майстор
Що ядете течен "шоколад" :?: Пазете си зъбите и здравето. За една пломба взимат по 70-80лв... С тези пари се купува машинка от уйдъл.
fore - майстор
Заринах се от машинките им. Другата седмица има Нутела -500 за 7 лева. Ама сметката показа че 10,50 е 750, което е Билската и я купих, зъбите съм ги керамикизирал и коронкизирал, но ерозията на пулпата не мога да я спра, така че Нутеллааааа !!! 750 - ей големо п...се съм !!
А тия в Лидла и бира на промо и Марципани и 10 лева оставих и там за тия работи- Изроди са това !!! :wink: :lol:
Имаше и Щолен с марципан, но зе замислям още !

Коледа идва, тия машини...... :rolleyes:
mgbagera - специалист
Ние добре взимаме ел. инструменти от лидъл ама никои не спомена как стоят нещата с ремонтирането след изтичана на гаранцията ?
За ел. инструментите на лидъл намират ли се резервни части ? Самия лидъл предлага ли след гаранционен сервиз ? Общо взето като изтече гаранцията и машинката се счупи какво правим :?
ZEDYCUS - майстор
Чакаш другата промоция и Пак си вземаш. :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: