• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
линк... http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 2&start=90
и конкретното мнение:
Компресора им не е мн стока да знаеш , мисля Айнхел е производителя им , за дребни работи ще върши работа , инак на малко по-продължителна работа прегрява . За гайковърта- трябва му доста въздух да знаеш , имам същия , за парите си е екстра, но ми прави впечатление ,че марков ( не се сещам името сега... донесе го френд от САЩ, искаше да го пробваме как работи ) потребява по-малко въздух, а пък за сметка на това доста по-мощен от Лид'лския . Но аз съм доволен ,че въобще си имам нещо такова, не го ползвам толкова редовно, че да се вживявам , онова марковото по спомен беше на цена 6х ....
big_death - специалист
Да си кажа и аз разочарованието си за липсата на компресор още в 9.00 ч - бяха свършили и направих запитване дали ще ми доставят за което ще чакам отговор утре. Иначе забърсах верта, пистолета ,такера,2 комплекта маркучи ,манометрите за въздух ,пясъкоструйката ,шкурки .... без шлайфмашината, защото я нямаше, но пък за сметка на това взех една гравираща машина , която мисля че ще ми върши работа за надписи по дърво .Взех още тръбния комплект , и комплекта за отпушване .Абе изръсих там 300 камъка като бях приготвил още толкова и за компресора и други джунджурии . След като нямаше компресор, прескочих до практикера и там бая се двуомях дали да не взема Енхел 24 л за 220 лв.на който му пишеше че е произведен във Виетнам което ме разубеди от покупката, и имаше някакъв полски Верто24л за 200 лв. От там на магазин на Райдер в който същия литраж маслени компресори бяха на цена от 180лв , а 50 литровия със същия мотор на цена от около 260 лв. ............... Та сега съм пред дилема ако не се обадят от Лидъла че ще имат още , ако някой има впечатления от горепосочените да сподели предимствата и недостатъците им .Помагайте в избора до бюджет от около 300 лв.
batVenci - специалист
big_death написа:
Да си кажа и аз разочарованието си за липсата на компресор още в 9.00 ч - бяха свършили и направих запитване дали ще ми доставят за което ще чакам отговор утре. Иначе забърсах верта, пистолета ,такера,2 комплекта маркучи ,манометрите за въздух ,пясъкоструйката ,шкурки .... без шлайфмашината, защото я нямаше, но пък за сметка на това взех една гравираща машина , която мисля че ще ми върши работа за надписи по дърво .Взех още тръбния комплект , и комплекта за отпушване .Абе изръсих там 300 камъка като бях приготвил още толкова и за компресора и други джунджурии . След като нямаше компресор, прескочих до практикера и там бая се двуомях дали да не взема Енхел 24 л за 220 лв.на който му пишеше че е произведен във Виетнам което ме разубеди от покупката, и имаше някакъв полски Верто24л за 200 лв. От там на магазин на Райдер в който същия литраж маслени компресори бяха на цена от 180лв , а 50 литровия със същия мотор на цена от около 260 лв. ............... Та сега съм пред дилема ако не се обадят от Лидъла че ще имат още , ако някой има впечатления от горепосочените да сподели предимствата и недостатъците им .Помагайте в избора до бюджет от около 300 лв.
Не изпадай в паника, колега. Концептуално въпросните компресори са си практически еднакви. Възможно е да са дори сглобени в един и същ завод в Китай. Просто за всеки доставчик се сменят цветовете и надписите. Но въпреки това съществуват разлики в производствените партиди, дори на една и съща поточна линия, особено при аварии или настройки на производствения процес на въпросната поточна линия. Така например първите бройки на новите компресори Верто, дадоха много проблеми и рекламации. Не така стоят нещата при компресорите на Райдер и особено на Енхел. Просто Енхел (масления) на този етап са най-безпроблемни. Това не е просто мое мнение, а на колеги продали хиляди от въпросните любителски компресори. Според мен лидълския си е просто боядисан в зелено Енхел, или Енхела е лидълски боядисан в синьо, т.е. става дума за една и съща машина...
Така че, ако нямаш обаждане от Лидл, вземай Енхела (масления) и... спокойно знай, че си купил машина, която според колегите почти няма рекламации...
jekasus - майстор
big_death написа:
Да си кажа и аз разочарованието си за липсата на компресор още в 9.00 ч - бяха свършили и направих запитване дали ще ми доставят за което ще чакам отговор утре.
В Добрич имаше 3-4 компресора, не вярвам да са ги купили всичките.

Водопроводните ключове не са лоши за тази цена, утре ще им направя сефтето.
taran - специалист
В София,в двата надеждански магазина имаше компресори.В единия бяха свършили шлайф машинките,та посетих и другия...Е сега си имам шлайф,такер,клещи,песъкоструйка и бояджийски пистолет :) .
atanasov2004 - специалист
Колеги, чисто информативно- в Лидъл, Димитровград има доста компресори и пневматичните джаджи :-D Но този път ще "пропусна", доста парички отидоха това лято там :-D Споделям ако имате път към Неделния пазар в Димитровград.
Ще се "изръся" другата седмица :-D
nikolson - майстор
angel_ov написа:
Някой с мнение за прахусмокачката?
Много добра домашна прахосмукачка. Три години я ползваме, няма оплаквания.
ribnikolaevi - майстор
В София, Студ. град има компресори ...
stan73 - майстор
Преди няколко минути ми звъня Чефо (градският), да каже, че в Лидл, Варна (този, който е между зеленчуковата борса и Баумакс) има всички пневматични аксесоари/инструменти, а и 2 бр. компресори. Искаше да публикувам инфото в темата, че той скоро няма да има достъп до нет.
Който има нужда от пневматиките, а и е в час с парите за момента - да действа...
iva6ki - специалист
В крайна сметка никой не се похвали след покупката
на компресора :? .
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: