• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
stefanjor - специалист
нед дек 06, 2020 9:05 pmVirtex написа:
пускано ли е тук и ако да - кога и на каква цена ?
Почти 100% съм сигурен, че не е пускано.
Здравейте колеги, някой обръщал ли е внимание след колко време се появяват стоки из нашите ширини които в момента се предлагат в западна европа. Преди няколко дни попаднах на това клипче и след бърза справка се оказа че цялата(поне на пръв поглед) Performance серия се предлага в момента в Белгия, Чехия и Словакия. Домързя ме да ровя аз всички Лидъли в Европа, но проверих 10ина и само в тези 3 страни видях да го предлагат. Та въпроса е да го очаквам ли тоя гайковерт, пък и не само него, скоро при нас или да спя спокойно и да не го мисля, докато не съм почнал да го сънувам :D
Линк към гайковерта
silent - майстор
Ти пък чак няма да спиш като че ли това е единствения неземен гайковрът.
Да те успокоя че няма да е неземен и аз силно се съмняам че достига тези нютони които са написани
Досега не съм срещал машина на 20 волта с момент на затягане над 900N/M ...Има един модел на Ди Ъолт който ми е служебен...пък 1350N/m от Парк сайд...ма де да знам може китайците да направили пробив и то точно пък парк сайдци докато са седели наредени до манджите в Лидл....
Chefo77 - майстор
Все си мисля, че Парксайд ще поръчат на някой третокласен производител нещо, което DeWalt, Milwaukee и Makita предлагат пряко сили...
ESPACE - майстор
вт дек 08, 2020 8:23 amsilent написа:

Досега не съм срещал машина на 20 волта с момент на затягане над 900N/M

18V, 2400Nm

https://technotools.bg/milwaukee-akumul ... 00-nm.html
Пределно ми е ясно че тези Nm не са реални. Все пак зеления го водят 400 Nm, но реално повече от 170-200 трудно вади. Този да вади реални 500-600 за цената си е отличен. Все пак подобни инструменти от сериозни марки като DeWalt, Milwaukee, Bosch и тн започват от 700-800лв. Изказването за съня беше майтап разбира се, но ако някой има наблюдения кога и къде се появяват нови продукти на Parkside и кога се очкава да се появят в БГ, ще се радвам да изкаже мнение, макар и чисто спекулативно. Освен гайковерта видях че са пуснали и малък импакт, който също за пръв път виждам в серията Performance.
Към момента нямам инструменти на Parkside, но на старата ми работа имахме два перфоратора на батерии точно от серията Performance и бях доста впечатлен, въпреки че за професионална работа идваха малко слаби, смятам че за домашни и полупрофесионални цели са си идеални.
behwolf - специалист
Здравейте, имам два въпроса. Понеже скоро, би трябвало да пуснат 20V винтоверт PABSP 20-Li PERFORMANCE с 5-те години гаранция за около 180 лв., бихте ли казали дали си заслужава, спрямо обикновения 20V с 3-те години гаранция на цена от около 110 лв. ? За performance, реали дали ще му трябват ударни битове? Ще се използва уреда на работа - училище, понеже убедих директора да закупим такъв. Батерията от 20V на обикновения, дали става на performance и дали гаранцията на батерията на performance е по-голяма, мисля че бяха 6 месеца на X серията? За до 180 лв.единствено се сещам тези модели, макар че Einhell имаха някакъв винтоверт 18V до тази цена с 2 батерии.
XpacTa - специалист
Някакви мнения за инструмента за оголване на кабели?
Изображение

Или да си взема по-скоро нещо такова:
Изображение
Зависи за какво ще го позлваш. От показаните снимки първия е за оголване на отделните жила, втория е за сваляне на външна изолация. Позлвал съм подобен на втория, но на фирма felo и си вършаше работата добре, но става само за кабели с кръгла форма, като N-YY, N-YN, ШВПС и пр. Лично на мен за СВТ ми беше неудобен, защото доста често прерязвах и изолацията на самите жила. Ако уточниш за какво ще го позлваш може би ще получиш по-полезни мнения :)
dim4ev - помощник
Здравейте, видях, чче ще пускат шпакли и маламашки.Дали ще са от нераждавейка за тези пари?
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: