Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
jekasus написа:
griffin написа:
20в винтоверт излезе във френско преди една или две седмици, явно са решили да го пускат и в България :-)
Там у френско не ги ли обсъждат в някой форум? :-D
В Германия се изчерпа и онлайн само за 4 дена. Иначе малко впечатления за 18 волтовия В2, най вече за батерията 1,5Аh. Тази седмица му се отвори много работа, но с изненада открих, че старата му батерия(добре че съм се запасил и с втора) вече не държи заряд, заредена на другия ден свършва бързо. На нея пише 08. 2011г. Същият проблем имаше братчеда,лани, а ги купихме заедно през 2013г. Явно 3-4 години им е живота на батериите.
stan73 - майстор
Почти всякаква техника вече я правят с толкова малко проектоживот за съжаление...
mitko64 - майстор
To добре че се намират батерии, че иначе остава паметник. Като съм почнал да споделя още впечатления от лидълски инструменти. Големият ъглошлайф 230 ми скъса нервите- ужасна склонност към презатягане на дисковете, а не съм го заклинявал със сигурност. Това копчето му за блокаж се потроши още в началото, та действах с новият комплект лидълски гарги и водопроводен ключ(онзи оригиналният за шайбата се покриви отвсякъде). Не си го обяснявам този дефект на какво се дължи, иначе на шлайфа му скъсах шортите от бач с желязо- 2 тона предадох на скрап, отделно правих стоманени врата и прозорец. Впечатления от комплекта от три ключа за водопровод- гаргите са много добри- при стискането на вътрешната шайба на ъглошлайфа, няма никакви следи по зъбите, но на долната челюст на водопроводния ключ се получиха смачквания, точно където съм захапвал външната притисквателна шайба- голямо напъване беше за смяна на всеки диск(над 10 берковски съм употребил).
Последна промяна от mitko64 на пон ное 09, 2015 9:10 am, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Аре бе да го eба, в БГ мама пишат още от 5 сутринта и бичат пост след пост ние тук сме умрели направо :lol:
bulhomes2 - майстор
Че пиши там!
XpacTa - специалист
profesionalist_wood написа:
Аре бе да го eба, в БГ мама пишат още от 5 сутринта и бичат пост след пост ние тук сме умрели направо :lol:
Купих ботушки за детето... синички... доволен ли си? :-D
profesionalist_wood - майстор
bulhomes2 написа:
Че пиши там!
Веднага ти козирувам :-D
kuger - майстор
profesionalist_wood написа:
Кво правиш там, бре, облизваш се, нали :-D
mitko64 - майстор
Другият понеделник 16.11 пак бедничко откъм инструменти, само това http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2012%20C3 и това http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20500%20C2 .

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: