Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
mitko64 написа:
http://www.lidl.de/de/parkside-modellba ... ageSize=36
Детето иска това........ абе вървят ми вдясно едни реклами, на Лидл онлайн, ама на немски. Имаме ли такова и тук? Ако нямаме, ЗАщО?????
mitko64 - майстор
Он лайн има само в Германия. Доставката обикновно е 4,95 евро с DHL,на артикул, независимо от бройката, до 3 дни от датата на промоцията. Доставят на адреса, ако е нещо евтино го заебват пред вратата, когато няма никой. По- скъпите неща ги връщат в местната централа та трябва да се разкарваш.
EDI - майстор
Ми като съм скаран с езиците, така се получава. :lol: Аз се уплаших, че вече са стигнали профи машините по усилие. :partyman: А иначе мотори ДЖОНСЪН са си класика за вертове, много народ работи с тях.МАБУЧИ също се ползват в доста инструменти.В последно време обаче големите взеха да си правят собствени разработки на брашлес мотори.
fore - майстор
mitko64 това е за Немско. Я поръчай до тук, да видиш колко излиза и през коя куриерска минава. Един колега я каза и аз я записах някъде във фаворитите ми.
mitko64 - майстор
Еми ясно съм написал- САМО за Германия. От тук трябва тамошен посредник да ти поръча, плати, приеме и изпрати. Директно от там онлайн си купих дремела и дългите свредла за перфоратор. Не стига, че ги влачих със самолет, а и ми излезе 10 евро отгоре. След година ги пуснаха и тука. Иначе за доставки някаква Габко, мисля се коментираше в темата, преди време.
fore - майстор
Да
nikolson - майстор
mitko64 написа:
60 е времето за зареждане. Но и 32 е добре за 14,4 волта, лидълския аналог е 25 Nm. Mотора също заслужава внимание, по pdf ите на Спарки ли- йон. им серия, рекламираха същите Джонсън.
Общо взето моторите на големите фирми се правят от две фирми, Мабучи и Джонсон. Говоря за китайските фабрики, независимо от марката.
hricava - специалист
mitko64 написа:
Иначе за доставки някаква Габко, мисля се коментираше в темата, преди време.
Аз често поръчвам от Германия, но не с посредник Габко, а друг. Прави 5 курса в месец, общо взето от поръчването до идването тук в България- 10-15 дена, като от Германия до България плащам по 3лв на кг от стоката, така както си е опакована и тук преференциални условия на куриерска фирма, понеже не съм от София. Примерно 4лв за 2кг пакет на куриера платих..
fore - майстор
Колега по подробно на ЛС за тази фирма да кажеш.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
За мен поне цената е възбуждаща- 70евро.
Направо си е доста добра машинка за тази цена. По едно време нали се спрягаше новината, че Алди проучвали за разклонения на веригата им и в нашата страна. Някой чул ли е дали това ще се случи, или ... ?
Почти до нас правеха едно Пени (на 350 метра), готово е от преди двадесетина дни, но явно няма да бъде Пени за съжаление (и те продаваха от време на време някои готини инструменти, брандирани като Майстаа или Абрахам Дитрихц, имаха и едни доста приличини дрелки с метален редуктор на добра цена (даже писах за тях някъде в раздела), имаха и доста готини шоколади (на Щолверк), произведени по поръчка за тях (като качество са някъде около това на Кедбъри). Дано да се случи това с Алди и дано те да вземат този магазин ! :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: