mitko64 написа:http://www.lidl.de/de/parkside-modellba ... ageSize=36Детето иска това........ абе вървят ми вдясно едни реклами, на Лидл онлайн, ама на немски. Имаме ли такова и тук? Ако нямаме, ЗАщО?????
Нека намерим най-тънките цени.
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
mitko64
- майстор
Он лайн има само в Германия. Доставката обикновно е 4,95 евро с DHL,на артикул, независимо от бройката, до 3 дни от датата на промоцията. Доставят на адреса, ако е нещо евтино го заебват пред вратата, когато няма никой. По- скъпите неща ги връщат в местната централа та трябва да се разкарваш.
EDI
- майстор
Ми като съм скаран с езиците, така се получава.
Аз се уплаших, че вече са стигнали профи машините по усилие.
А иначе мотори ДЖОНСЪН са си класика за вертове, много народ работи с тях.МАБУЧИ също се ползват в доста инструменти.В последно време обаче големите взеха да си правят собствени разработки на брашлес мотори.

mitko64
- майстор
Еми ясно съм написал- САМО за Германия. От тук трябва тамошен посредник да ти поръча, плати, приеме и изпрати. Директно от там онлайн си купих дремела и дългите свредла за перфоратор. Не стига, че ги влачих със самолет, а и ми излезе 10 евро отгоре. След година ги пуснаха и тука. Иначе за доставки някаква Габко, мисля се коментираше в темата, преди време.
nikolson
- майстор
mitko64 написа:60 е времето за зареждане. Но и 32 е добре за 14,4 волта, лидълския аналог е 25 Nm. Mотора също заслужава внимание, по pdf ите на Спарки ли- йон. им серия, рекламираха същите Джонсън.Общо взето моторите на големите фирми се правят от две фирми, Мабучи и Джонсон. Говоря за китайските фабрики, независимо от марката.
hricava
- специалист
mitko64 написа:Иначе за доставки някаква Габко, мисля се коментираше в темата, преди време.Аз често поръчвам от Германия, но не с посредник Габко, а друг. Прави 5 курса в месец, общо взето от поръчването до идването тук в България- 10-15 дена, като от Германия до България плащам по 3лв на кг от стоката, така както си е опакована и тук преференциални условия на куриерска фирма, понеже не съм от София. Примерно 4лв за 2кг пакет на куриера платих..
stan73
- майстор
mitko64 написа:За мен поне цената е възбуждаща- 70евро.Направо си е доста добра машинка за тази цена. По едно време нали се спрягаше новината, че Алди проучвали за разклонения на веригата им и в нашата страна. Някой чул ли е дали това ще се случи, или ... ?
Почти до нас правеха едно Пени (на 350 метра), готово е от преди двадесетина дни, но явно няма да бъде Пени за съжаление (и те продаваха от време на време някои готини инструменти, брандирани като Майстаа или Абрахам Дитрихц, имаха и едни доста приличини дрелки с метален редуктор на добра цена (даже писах за тях някъде в раздела), имаха и доста готини шоколади (на Щолверк), произведени по поръчка за тях (като качество са някъде около това на Кедбъри). Дано да се случи това с Алди и дано те да вземат този магазин !

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература