Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Абе мания, ама ще трябва да се излекувам от нея. Сина ще порасне и ще трябват още капитали. :-D

Да Еди, наистина когато Лидъл е далече, е много добре !

В моят случай тия са ме превзели- имам в близост 3 броя от мафиотите. Един в квартала, един до работата ми и един до Кауфланд където ходя да пазарувам ядене. Плюс тоя нет и тази тема. Това направо е инвазия. Зараза.

Нета е много вреден за джоба също. Загледах се в Пико-НО влакчета-в малкият цум има един които продава доста, но са цифра повечето понеже са нови.. Имама доста от бащата.
Та загледах един Локомотив -БР 1 - 169 лева кеш на ПИКО, втора употреба в малкият цум. Като нов в кутията. Чистоновите на Флейшман по 630 лева кеш пара :rolleyes: -два модела. Не ги и разбрах кои са че ми прилоша. Стоят от 2008 година във витрината.
В ОЛХ намерих БР-41 за 115 и го взех. Супер запазен с кутия.
После случайно видях че едно момче продава БР 1 -скоростният с най големите колела-вдига 200 км :mrgreen: за 130 с 2 стрелки, линии, адаптор, и 2 вагона -цял стартов сет.
Локомотива се оказа че е много запазен с кутията. И не беше с горивният вагон за въглища-открит, а другият модел закрит -мазутаджия майче.
Само двете вагончета имаха леки проблеми.
Всичко работещо за 120 го завзех- обща щета 235 лева за два дена ! :lol:

Изображение
Изображение

http://www.piko-shop.de/index.php?vw_ty ... =23&page=1
Последна промяна от fore на чет ное 19, 2015 5:00 pm, променено общо 6 пъти.
profesionalist_wood - майстор
Форе,как не е разбрала жена ти.... :lol:
fore - майстор
:mrgreen:
Само за първият знае. Но вторият с линиите и екстрите не е научила. Не можах да му устоя. Той е прехода към ДВГ-то с мазут. Максимала скорост-201 км е вдигнал подобен.

Ма за детето като стане на 30............. :mrgreen: хахахах.
Знаеш ли,че има магазин за влакчета втора употреба ? Ей тук се намира https://www.google.bg/maps/@42.7004532, ... 6656?hl=en

В дъното където е синята кола
fore - майстор
В малкият Цум на Пиротска един Убавец продава и ново и старо. В Красно село съм чувал че има магазин, но ми е далече.
А това което си дал е пред Пожарната в центъра до Раковска. На 5 минути ми е от работата пеша. Там не знам да има влакчета ??? Имаше някакъв магазин за модели, ама какви ? Нещо ми се върти из главата.
Сега ще ме накараш да мина оттам и да видя какво има !
presar - специалист
fore написа:
В малкият Цум на Пиротска един Убавец продава и ново и старо. В Красно село съм чувал че има магазин, но ми е далече.
А това което си дал е пред Пожарната в центъра до Раковска. На 5 минути ми е от работата пеша. Там не знам да има влакчета ??? Имаше някакъв магазин за модели, ама какви ? Нещо ми се върти из главата.
Сега ще ме накараш да мина оттам и да видя какво има !
А от този сайт http://www.modellbahnshop-lippe.com/ пазарувал ли си? Доставката е безплатна, шурито ме кара често да му купувам разни неща от там.
Последна промяна от presar на чет ное 19, 2015 9:00 pm, променено общо 1 път.
fore - майстор
На ЛС, че ще ни се карат тук :mrgreen:
stonesour - специалист
Изображение

някой пробвал ли го е? струва ли си?

имам спарки br 12e 12v с 2 NiCd батерии. ползва се хоби за вкъщи и съм доволен.
парксайда, го мисля за на село / на вилата, че не ми се разнасят инструменти. какво да очаквам като сравнение? би трябвало да е с малко повече обороти 1400 с/у 1250, по-мощен? а дали е? какви са разликите между батериите li ion / ni cd?
Скъпичко... моят е за 60 лв куча марка Ферм и кара 10 години
griffin - майстор
stonesour написа:
имам спарки br 12e 12v с 2 NiCd батерии. ползва се хоби за вкъщи и съм доволен.
парксайда, го мисля за на село / на вилата, че не ми се разнасят инструменти. какво да очаквам като сравнение? би трябвало да е с малко повече обороти 1400 с/у 1250, по-мощен? а дали е? какви са разликите между батериите li ion / ni cd?
Нямаш такъв саморазряд при литиевите батерии, аз замених такова спарки с по-малък модел на парксайд вече 3-4 години не мога да кажа, че съжалявам :). За домашна работилница и ползване от дъжд на вятър литиевите батерии са по-добре според мен.
Като ползвах спаркито в повечето случаи работех с полуразредени батерии, литиевите винтоверти са и по-леки.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: