Абе мания, ама ще трябва да се излекувам от нея. Сина ще порасне и ще трябват още капитали.
Да Еди, наистина когато Лидъл е далече, е много добре !
В моят случай тия са ме превзели- имам в близост 3 броя от мафиотите. Един в квартала, един до работата ми и един до Кауфланд където ходя да пазарувам ядене. Плюс тоя нет и тази тема. Това направо е инвазия. Зараза.
Нета е много вреден за джоба също. Загледах се в Пико-НО влакчета-в малкият цум има един които продава доста, но са цифра повечето понеже са нови.. Имама доста от бащата.
Та загледах един Локомотив -БР 1 - 169 лева кеш на ПИКО, втора употреба в малкият цум. Като нов в кутията. Чистоновите на Флейшман по 630 лева кеш пара
-два модела. Не ги и разбрах кои са че ми прилоша. Стоят от 2008 година във витрината.
В ОЛХ намерих БР-41 за 115 и го взех. Супер запазен с кутия.
После случайно видях че едно момче продава БР 1 -скоростният с най големите колела-вдига 200 км
за 130 с 2 стрелки, линии, адаптор, и 2 вагона -цял стартов сет.
Локомотива се оказа че е много запазен с кутията. И не беше с горивният вагон за въглища-открит, а другият модел закрит -мазутаджия майче.
Само двете вагончета имаха леки проблеми.
Всичко работещо за 120 го завзех- обща щета 235 лева за два дена !

http://www.piko-shop.de/index.php?vw_ty ... =23&page=1

Да Еди, наистина когато Лидъл е далече, е много добре !
В моят случай тия са ме превзели- имам в близост 3 броя от мафиотите. Един в квартала, един до работата ми и един до Кауфланд където ходя да пазарувам ядене. Плюс тоя нет и тази тема. Това направо е инвазия. Зараза.
Нета е много вреден за джоба също. Загледах се в Пико-НО влакчета-в малкият цум има един които продава доста, но са цифра повечето понеже са нови.. Имама доста от бащата.
Та загледах един Локомотив -БР 1 - 169 лева кеш на ПИКО, втора употреба в малкият цум. Като нов в кутията. Чистоновите на Флейшман по 630 лева кеш пара

В ОЛХ намерих БР-41 за 115 и го взех. Супер запазен с кутия.
После случайно видях че едно момче продава БР 1 -скоростният с най големите колела-вдига 200 км

Локомотива се оказа че е много запазен с кутията. И не беше с горивният вагон за въглища-открит, а другият модел закрит -мазутаджия майче.
Само двете вагончета имаха леки проблеми.
Всичко работещо за 120 го завзех- обща щета 235 лева за два дена !

http://www.piko-shop.de/index.php?vw_ty ... =23&page=1
Последна промяна от fore на чет ное 19, 2015 5:00 pm, променено общо 6 пъти.