значи ще ядем бой в понеделник 

stonesour написа:В сервиза им го няма, никакви данни не намерих. Втора батерия ще се намери ли?
някой пробвал ли го е? струва ли си?
имам спарки br 12e 12v с 2 NiCd батерии. ползва се хоби за вкъщи и съм доволен.
парксайда, го мисля за на село / на вилата, че не ми се разнасят инструменти. какво да очаквам като сравнение? би трябвало да е с малко повече обороти 1400 с/у 1250, по-мощен? а дали е? какви са разликите между батериите li ion / ni cd?
stonesour написа:Лидълския винтоверт хич не е лош, аз имам този http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 18-Li%20A1) и мога само хубави неща да кажа за него.А се предполага че 20 волтовия който пускат сега е малко по-добър. Лидълския е с завидните 40nm въртящ момент срещу 22nm на спаркито,да не включваме и по-високата цена на спаркито.Накрая да не занесеш спаркито на вилата и да си оставиш парксайда.Недостатък е едната батерия но за 40лв можеш да си купиш и втора(от бушона).Литиевата батерия е доста по-добра от NiCd батерия,няма го този саморазряд и доста време кара,накрая когато се изтощи не умаля както старите батерии а спира отведнъж,след което един час в зарядното и продължаваш.
някой пробвал ли го е? струва ли си?
имам спарки br 12e 12v с 2 NiCd батерии. ползва се хоби за вкъщи и съм доволен.
парксайда, го мисля за на село / на вилата, че не ми се разнасят инструменти. какво да очаквам като сравнение? би трябвало да е с малко повече обороти 1400 с/у 1250, по-мощен? а дали е? какви са разликите между батериите li ion / ni cd?
vasko9999 написа: Лидълския винтоверт хич не е лош, аз имам този http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 18-Li%20A1) и мога само хубави неща да кажа за него.А се предполага че 20 волтовия който пускат сега е малко по-добър. Лидълския е с завидните 40nm въртящ момент срещу 22nm на спаркито,да не включваме и по-високата цена на спаркито.Накрая да не занесеш спаркито на вилата и да си оставиш парксайда.Недостатък е едната батерия но за 40лв можеш да си купиш и втора(от бушона).Литиевата батерия е доста по-добра от NiCd батерия,няма го този саморазряд и доста време кара,накрая когато се изтощи не умаля както старите батерии а спира отведнъж,след което един час в зарядното и продължаваш.нещата на хартия са ясни. въпросът е дали наистина лидлския китаец за без пари е толкова по-добър от спарки китаеца. ама това ще го проверим другата седмица, пък винаги може да пратя спаркито на вилата.
stonesour написа:За зарядното не знам,моето си работи перфектно вече трета година(едно от първите е без дисплей).Относно винтоверта ако не ти хареса можеш да се възползваш от голямото предимство на магазини лидл в едномесечен срок с касова бележка без проблеми и обяснения да го върнеш.vasko9999 написа: Лидълския винтоверт хич не е лош, аз имам този http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 18-Li%20A1) и мога само хубави неща да кажа за него.А се предполага че 20 волтовия който пускат сега е малко по-добър. Лидълския е с завидните 40nm въртящ момент срещу 22nm на спаркито,да не включваме и по-високата цена на спаркито.Накрая да не занесеш спаркито на вилата и да си оставиш парксайда.Недостатък е едната батерия но за 40лв можеш да си купиш и втора(от бушона).Литиевата батерия е доста по-добра от NiCd батерия,няма го този саморазряд и доста време кара,накрая когато се изтощи не умаля както старите батерии а спира отведнъж,след което един час в зарядното и продължаваш.нещата на хартия са ясни. въпросът е дали наистина лидлския китаец за без пари е толкова по-добър от спарки китаеца. ама това ще го проверим другата седмица, пък винаги може да пратя спаркито на вилата.
мен по-скоро ме притеснява и качеството. днеска исках да заредя един паднал акумулатор и извадих от колата лидлското зарядно, което купих предих около година и никога не съм ползвал. ами, не ще да бачка, не може да избере режим на зареждане, вкл'чвам го и мигат сички лампи на 4-те режима за зареждане и копчето не ще да включи на режим на зареждане. сега трябва да си търся касовата бележка, ако я намеря.
stonesour написа: мен по-скоро ме притеснява и качеството. днеска исках да заредя един паднал акумулатор и извадих от колата лидълското зарядно, което купих преди около година и никога не съм ползвал. ами, не ще да бачка, не може да избере режим на зареждане, включвам го и мигат всички лампи на 4-те режима за зареждане и копчето не ще да включи на режим на зареждане. сега трябва да си търся касовата бележка, ако я намеря.За кое зарядно пишеш, с дисплея или без?
stonesour написа:и моето е без дисплей. току-що пробвах да го включа пак, така и така съм свалил акумулатора. сега изгаснаха мигащите лампи, но не ми дава да мина друг режим, освен първия (6в), а съм закачил 12 в 70ач акумулатор, който падна до нула след проблем с една аларма.Ако акумулатора ти е паднал под 10.5 волта едва ли ще включи,той си е заминал.Пробвай зарядното на друг(хубав) акумулатор за да си сигурен дали е проблема в зарядното.Ако е в него знаеш касова бележка и т.н. Аз съм го пробвал на акумулатор с една окъсила клетка с 10.5 волта но просто не стана работата,тогава моето зарядно включваше и изключваше постоянно нещо като импулсно зареждане но не стана работата.Премери с мултицет до колко волта ти е паднал акумулатора,ако е под 10.5v го отпиши.
май не е в ред това зарядно. одеве не искаше да вкл'чи никакъв режим и мигаше нонстоп. сега включва само 6 волта режим.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: