• 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
monster18 - специалист
Днеска се навих да си купя пневматичния гайковерт но уви не е останала нито 1 бройка :(
mitko64 - майстор
Аз пък ще изчакам двуцилиндровия. Като ще е гарга да е рошава. Дотогава мисля да се пообразовам в областта пневматични инструменти. Иначе вчера в Монтана нямаше почти никаква пневматика, изключая къртача и такера. Назобах се с комплекти от виетнамските иноксови винтове, но нещо като се вгледах в шлицовете им, май съм се прецакал.
ttt - специалист
Tiger221 написа:
... А за боядисването,на изхода мисля да слагам горивен филтър от дизелов автомобил, да обира конденза...
Сигурен ли си, че това ще свърши работа или ще експериментираш?

До колкото знам за конденза има влагоотделителни филтри за различни микрони...
razli4en73 - специалист
Аз също ще чакам двуцилиндровия,за този се отказах твърдо.Не ,че не бях на косъм да го взема.Голям мерак имам и за нагера.
nikolson - майстор
Връщам се от ямболския Лидъл, нарочно се отбих, да разгледам техническия щанд. На гайковерта пише "необходим компресор мин 2.2 кВт с бутилка мин. 50 л". Компресори нямаше, гайковерти имаше. Имаше пневматични секачи, машинки за заточване на вериги, манометри, маркучи за въздух (не ми харесаха), само един бр. такер. Пясъкострука, бояджийски пистолети, ексцетършлайф не видях.
Впрочем, тъй като стана дума за гайковертите и консумацията при по-скъпите модели, влязох в сайта на ИнгерсолРанд. Модел 1/4" с въртящ момент 407Нм има консумация 113л/мин. Обаче цената, цената :-D е 300 долара.
stan73 - майстор
Няма пълно щастие...

П.П. Вчера бях във варненският Лидл, намиращ се до зеленчуковата борса.
Та - пневматики не видях (вероятно са ги изкупили), но имаше по няколко броя от големите чукове и брадви.
mitko64 - майстор
Опа! Скоро пак ще ни радват с новинки. Аз си заплювам шмиргела с лентата отляво, може и безжичния поялник. Гледам онова зеге 800w пак май ще го пускат. Само револверната отверка май ще ни подмине.
iva6ki - специалист
Ама от къде тез държавни тайни какво ще пуснат :-D
или гледате в немския лидъл :?
mitko64 - майстор
Нюхам ги аз, нюхам(от последната страница на Lidl service излязоха упътванията на български). Само не знам коя седмица ще да е.
nikolson - майстор
iva6ki написа:
Ама от къде тез държавни тайни какво ще пуснат :-D
или гледате в немския лидъл :?
Гледа http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... bg&page=52 . Като качат ръководството на български, чака на гюме. 8-[
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: