• 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Форката разказа много фантастика.
По темата с купоните- през моя живот през соца съм виждал такива само за хляб и то на село по причина, че се прави хляба ръчно във селската фурна. (това село Радуй където лятото прекарвах при баба дедо). Естественно е, че предварително заяваваш количеството хляб, за да може фурната да направи нужния брой хляб- иначе или няма да стигне или ще го изхвърлят след това. Сега по селата хора няма така че няма нито фурни нито училища.
По темата с флексовете. Не разбрах каква е тази първа скорост. Форката по спомен имаше и първите два варианта на флекса, а сега гледам, че си е купил и вчерашния вариант. Абе кат толкова не ги аресваш, защо с такъв ентусиазъм ги купуваш :-D
Флекса с 4ач субективно работи с по голям ентусиазъм отколкото с 2ач
По темата с батериите. Нещата се променят и капиталиста требва да продава. Серията Х20тийм много успешна с отлични батерии 2,3,4ач. 12в и те от 1.3ач станаха 2ач при същите размери. Новата серия перформънс се очертава също добра. За сега 2.5ач и 5ач при скорост заряд 40мин за 2.5ач и 80мин за 5ач и безчеткови двигатели за уредите и пипнат дизайн. За сега винтоверта и мулти уреда
винтоверта
Търговеца OWIM (до сега kompernass; grizly)
fore - майстор
Чолка, тук в София както ти казах съм вземал салам и други хранителни продукти от бившата ЕНА и сегашна СБА. За прованса и в момента в селото ми се поръчва предварително хляба за следващият ден както ти каза. Така че няма промяна.

Флексовете ги колекционирам. Но първият от Лидл Де си го харесвам и той е най истински. Мисля че с влошаване на качеството с всеки следващ няма да купя четвърти.А и не ми е нужен.

Аз не съм фантаст ! Вие сте силните в този жанр.
Virtex - майстор
пет юни 15, 2018 11:31 amcholev написа:
Серията Х20тийм много успешна с отлични батерии 2,3,4ач. 12в и те от 1.3ач станаха 2ач при същите размери
Ако може някакви цифри,статистика или друго, иначе това "отлични", "много успешни" и т.н. са много относителни понятия :-D Това в кръга на шегата, защото тук всяко следващо нещо се твърди, че е гениално, велико и така до следващото, когато се започва наново :)

------------

Иначе ако може да не се засилвата в темата за купони и какво е било преди, ако някои иска нещо - има лични съобщения, мнения за купони тук няма да остават (а и нова тема няма да има) :)
КИМИ - специалист
Засилил съм се към ударния винтоверт на Парксайд,
бърз въпрос до 13 часа:

В правилната посока ли съм се засилил или да бия спирачки?
Virtex - майстор
Нали можеш да го върнеш до 30дни (стига да имаш подходящ магазин наблизо), така че ако не ти хареса го връщаш с касовата бележка и готово :)

Като важното условие е да се пази касовата бележка.
radius - майстор
Аз съм чакал на опашка с купони за салам 1 час и разбира се салама свърши пред мен :axe:
Andri01 - майстор
А за зареждане с бензин, се оставяше колата от предната вечер на бензиностанцията :(.
kozl - майстор
пет юни 15, 2018 2:59 pmradius написа:
Аз съм чакал на опашка с купони за салам 1 час и разбира се салама свърши пред мен :axe:
Ба гледам аз на опашаката в Лидл некви купони се подметат, ама първо до ся не ми се е случвало да чекам в Лидл повече от 5 мин. на опашка и второ баш па за салам. [-X Иначе понятието свърши там ми е познато :xplode:
Andri01 написа:
А за зареждане с бензин, се оставяше колата от предната вечер на бензиностанцията :(.
Аве то ако стаа така да закарам и аз колата, па и цела седмица да стои шъ я оставя на бензиностанцията :-D
cat - специалист
пет юни 15, 2018 12:13 amagj написа:
чет юни 14, 2018 6:00 pmcat написа:
Agj и един инверторен електрожен да си вземеш :lol:
Защо пък трябва да си взимам и инверторен електрожен?Купувам си това което ми трябва....
Електрожените които продават от днес ,не са ирверторни! :lol:
Пошегувах се, понеже при вас има доста заваръчна техника и точно от електрожен нямате нужда . Ако съм засегнал някой моля да бъда извинен .
ddenkov - специалист
Инверторния електрожен не е ли много слаб? В магазина на Борово имаше още бройки.
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: