• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
angel_ov - специалист
Stefan_62 написа:
angel_ov написа:
Вече съм с помпа!
Честито, да я използваш със здраве и дълго време да ти служи безотказно. :drinkers:
Мерси! :partyman:
пишман_майстор - майстор
При нас в Разград ги има зегетата, лентовия шлайф и ..някакви мъндърки винтоверчета :) не съм гледал дали има още уоки-токита ( м/у другото и аз си купих , но още не съм отварял кутията :mrgreen: )
MamaMy - майстор
mitko64 написа:
Взех отверката и давам първите си отзиви. Най ме притесняваше дали има голям луфт на въртящата се дръжка, но луфта е поносим...
Също да дам добри отзиви за отвертката. За моята работа е супер. Ползвам доста по-опростен модел от тази вече трета година. Беше с обикновени металхидридни акумулатори на 4,8 волта. От близо година е с два елемента по 3,6 от лаптоп, Върти като побъркана и няма спиране. Зареждам я почти всеки месец, а я ползвам постоянно. Голям змей излезе. Дано и тази е толкова идиотоустойчива.
potrebitel123 - помощник
И аз се сдобих с отверката parkside pass 3.6 a1, страхотна е върти, като изоглавена :-D А акумулатора няма свършване =D> Но защо не нея пише Einhell Germany AG? Сигурно е продукт на Einhell направен специално за Лидъл Но пък от друга страна имам и голям винтоверт parkside pabs 10,8 b2 и на него не пише, че е направен от Einhell? Сигурно parkside се произвеждат за Лидъл не ишлеме, който производител е свободен и даде по добра цена??
torbalan - Дървен философ
Това важи за всички марки на големите вериги... Няма конкретен производител зад името...
talaz1 - помощник
torbalan написа:
Това важи за всички марки на големите вериги... Няма конкретен производител зад името...
Тва е много тъпо!?? :? Ясно защо един продукт е добър а друг пълно дърво
Ми ако говорим за лидълските неща - като цяло са читави...

Все пак те си осигуряват контрол върху качеството, така че каквото го поръчат - такова им го произвеждат...
mitko64 - майстор
Тъпото е, че сервиза поддържа само продукти с търговските марки Парксайд и Флорабест поръчани от Kompernass. Тези на Еинхел и Гризли не подържат. Като харесам нещо задължително изравям в интернет упътването и там в сервизните условия откривам производителя(не че Kompernass са някакви производители). Продуктите на Еинхел даже са с по- различна листовка.
Ако имаш гаранционен проблем с продукт, купен от Лидъл, просто им го носиш в магазина - да се оправят...

Ако изкара две години (или колкото му е гаранцията), най-вероятно ще кара още дълго при нормална експлоатация...
mitko64 - майстор
Така е, но примерно искам да закупя резервни торби и филтри за прахосмукачка, и всички вдигат рамене. Хайде за торбите намерих решение(от Спарки) но филтър още търся.
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: