Нека намерим най-тънките цени.
ky-kyy - майстор
presar написа:
daniel.zhelyazkov написа:
Някой да знае дали във Варна има от малките перфоратори (1050 А1)?
Вчера във Лидл на Владислав имаше 5-6 бройки, но днес бяха свършили.
Ако някой е видя по другите магазини да подели, че да не обикалям напразно.
Тук в продавалника 89лв http://olx.bg/ad/perforator-1050-vata-p ... 211c5e68cb
Че то, когато го пуснаха в магазина, не беше ли 99 лева? :? Гледам други обяви по 120 лева го пускат, дали няма нещо съмнително....
Дрелката я дава за 40 лева, също е с по-ниска цена.....
kpenchev - специалист
Отнесох днес един такъв комплект ...
Изображение
Owim, Made in Taiwan ... изработката е ок, на капака сложих по-дебела изолация за да притиска по-добре частите и да не се разпиляват.
Сякаш 49лв ми се видяха една идея в повече, но нямам в колекцията spline socket комплект за 3/8, така че клъвнах като шаран протеиново топче на "промоцията".
Virtex - майстор
Би трябвало да е добра цена, само заради тази си "функция". Аз не намирам по-евтини spline комплекти.
kpenchev - специалист
potrebitel22 написа:
Би трябвало да е добра цена, само заради тази си "функция". Аз не намирам по-евтини spline комплекти.
Факт е че коефициента цена-получено отново е много добър, просто ми се искаше да е още по-евтино :-D.
В процеса на експлоатация ще установя качеството им, но очаквам да е на добро ниво :partyman: .
Общо взето очите ми стават на понички като Лидл пуснат подобни комплекти и в крайна сметка ги купувам.
vasko9999 - специалист
kpenchev написа:
Отнесох днес един такъв комплект ...
Изображение
Owim, Made in Taiwan ... изработката е ок, на капака сложих по-дебела изолация за да притиска по-добре частите и да не се разпиляват.
Сякаш 49лв ми се видяха една идея в повече, но нямам в колекцията spline socket комплект за 3/8, така че клъвнах като шаран протеиново топче на "промоцията".
Колега до колкото разбирам с този spline socket може да се развиват и еврейски звезди(или се бъркам).И на мен инструмент от такъв тип ми е слабост.Този spline socket захват по-добър(по-здрав) ли е от стандартния шестостен да речем или просто с него можеш да работиш на различни видове гайки и болтове като тези.
Изображение
kozl - майстор
Аве много зависи от качеството на вложките, но......
От моя скромен опит с Факом, с вложки "12-ка" прецаках 2 вложки при развиване с голям момент. Пък и шанса за превъртане и размазване е по-голям при този начин на захват. Та като има яки моменти ползвам си шестограми Рико или Тона за по-сигурно.
Иначе са по-удобни за работа, по лесно се наместват към болта/гайката.
kpenchev - специалист
Подкрепям написаното от колегата - където има шестостен е най-удачно да се ползва шестостенна вложка, все пак при този вид вложки(spline type) на шестостен ловят 50% от "зъбите". При ръждясали гайки и винтове(окачване на дърт автомобил) не бих напъвал с подобни вложки, макар че ги дават със способност да развиват и леко закръглени гайки/глави ...
Аз го взех с идеята да имам комплект с който да мога да развивам/навивам 12-стенни винтове - маховик, глава, биелни ... мисля че на 12-стенните разпределението на момента ще е по-равномерно и вложките ще живеят повече, а и не че всеки ден развивам подобни винтове, но един път да се наложи, а универсалността идва в плюс.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Да се оплача малко аз. Почти два часа разглеждам блендери, адски се изнервих. Направо никаква полезна информация.
Накрая купих един , който явно ще ми се потроши за нула време. Инфото на гаранцията беше някъде скрито и е само 6месеца.
Както и да е де, оплаквам се, мрънкам и да си знаете, на жените ви никак не им е лесно. Ама никак
Chefo77 - майстор
Гаранцията от производителя може да е 1 ден, но търговската по закон е 2 години. :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Chefo77 написа:
Гаранцията от производителя може да е 1 ден, но търговската по закон е 2 години. :wink:
Гаранцията е търговската. Ся ше ровя да чета законите. Идеята ми е, че като се счупи, трябва да пращам обратно на търговеца..... куриер насам-цензура натам, чакам 2 месеца да му обърнат внимание....демек аз нямам блендер. Или трябва да не се чупи или да ми е под носа в Lidl (минутка за реклама)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: