Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Не знам, аз се "притесних" да не е от патронника или машината и пробвах с други бургии, става дума за "старата школа" от времето на Елтос - с тях нямаше проблеми. Не видях никакъв луфт, описване на окръжности/елипси и т.н.

Чак се учудих на качеството на Бош как може да оризилят един комплект толкова много. Като се замисля, че мислех да си купя тяхна преносима бормашина... Верно от Англия качеството можеше да е друго, но все пак...
vasko9999 - специалист
vasko9999 написа:
vasko9999 написа:
potrebitel22 написа:
Понеже се дискутират разни неща...да се "оплача" и аз - поръчах от емаг-а на черният петък комплект на Бош от битове и други неща, 86 броя.
Не знам при мен ли е проблема, но някои от тях са директно криви - т.е. слагам ги в патронника, завърта и виждам как не са центрирани, а правят кръг, не само въртеливото движение.
Някои са ок, други не...не знам как става този номер, гледах уж патронника е ОК и не знам как да разбера по по-добър начин кое е кривото в случая.

Та ако се окаже комплекта кофти, нищо, че е Бош с оригинални лепенки и т.н. от емаг-а (доставен от тях, не от друг търговец), гаранцията за качествен продукт не винаги е налице...
За съжаление в Бг всичко е к..еф.Дано всичко мине добре с рекламацията и не започнат да ти носят "от девет дерета вода" и редовните реплики ама то това,ама то онова....Онлайн пазаруването като цяло в началото и на мен ми хареса но след като се опарих няколко пъти [-X вече само гражданска отговорност правя онлайн,говоря конкретно за България,иначе от разните му англйски,китайски сайтове проблеми не съм имал.За мен човек когато взима нещо е най добре да се придържа към максимата "око да види,ръка да пипне".
fore - майстор
Аз като купувам бургии, битове, удължители за гедорета и вече имам и аз изкривяване :mrgreen: - веднага ги тествам за криво -чрез въртене на равна повърхност. а и ги виждам ако са много криви.

Тези бош битове са Китайци естествено, но явно Е маг е поръчал 3то качество от Китай.
Аз купих една прахосмукачка за кола- върши работа и няма забележки. А утре ще взема една кафемашина купувана от Емаг -петъкът.
EDI - майстор
Стига бе, че кой още купува свредла и фрезери БОШ. :? Аз си купувам свредла KEIL, в редки случаи АЛПЕН.
ZEDYCUS - майстор
Еди пусни линк към някой магазин, търсих ма не намерих. :partyman:
Аз пердаша само с бг свредла по принцип, но ми стана интересно за тази марка- KEIL
EDI - майстор
Вносител е НОВОМЕТ на сайта им има какво продават, МАРКИТА също ги продават, имат доста асортимент.Линкове няма, от тела пиша :lol: KEIL са чистокръвни немци. :supz:
nikolson - майстор
Аз съм пускал във форума линк към Новомет. Продават и други марки. Цените съм ги сравнявал с чужбина. Много са добри.
Avas_co - майстор
Аз, по някое време ползвах доста свредла за бетон на KIEL, че Маркита ми беше доста любим магазин.
Като цяло не са лоши за цената си(мисля, че на Крес свредлата са произвеждани от тях и продавани на по-висока цена), колко са немски ...
Последно време ползвам на Drebo и сякъш доста по-ме радват, а и са на по-добра цена.
На Бош нещо определено не съм фен, въпреки,че ми беше изпаднал един комплект с титаниеви свредла за метал, техен, носен от Англия с уникално качество, нищо общо с тия боклуци дето ги предлагат тук за титаниеви
NovobranecGT - напреднал
Някакви впечатления от машинката за подстригване? Май за тези пари не е много стока.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
NovobranecGT написа:
Някакви впечатления от машинката за подстригване? Май за тези пари не е много стока.
Вземи я, чуй я, ако ти хареса звука я пробвай. Ако не ти хареса подстригването я върни.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: