Нека намерим най-тънките цени.
borkata99 - специалист
Благодаря !
Разкош......................... :)
Ето и от мен..............

Прикачен файл

20151224_203822(1).jpg Живи, здрави и много късмет !!!
king82 - специалист
Честита Коледа, майстори. Имам въпрос за ръчния циркуляр. С неговите 1350 вата, може ли да разбичи 5см. суха дъбова талпа да речем?
seeker - специалист
king82 написа:
Честита Коледа, майстори. Имам въпрос за ръчния циркуляр. С неговите 1350 вата, може ли да разбичи 5см. суха дъбова талпа да речем?
За дъбова не знам, за орехова и над 5 см. си ги бича с въпросния циркуляар.
lov - майстор
Аз съм доволен също от него. Един покрив направих врати подрязвах и още една купчина дребни дърводелски ремонти.При мен се изплати отдавна. Рязах и малко твърда дървесина със ситния зъб не се зори чак толкова и с лекичко подаване вероятно няма да имаш грижа.
Kirilpm - специалист
А някой има ли идея откъде могат да се намерят само скоби за въпросния такер?
mitko64 - майстор
Това за скобите и мене ме интересува. Купих на Бош, но се оказаха по- тънки, изсрелва по 2-3 и засича. Иначе много добро за парите си. Претапицирах едни столове и кове без грешка в шперплат, но оригиналните скоби ми привършиха.
nikolson - майстор
На кутийките би трябвало да пише точния размер на скобите. Най-вече дебелината. Имах подобен проблем с такер. Намерих точния размер и проблемът се разреши.
vasko9999 - специалист
Прикачен файл:
PDI4c7063935c68b-cover.png
Тези на топмастер са перфектни,същите са като лидълските и не засичат . 10мм,1000 броя са лев и малко .Има ги в почти всяка железария.
mitko64 - майстор
Моето такерче powerfix е с 8мм. скоби http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%B5%D1%80 . Тези гледам са 10мм.
nbr - специалист
8/10mm е дълбочината на скобата. Има различни според това дали искаш чаршаф или юрган да заковеш :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: