Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Отворих пдф-а с упътването и там препоръчват скоби П- форма, със следните размери височина А 4-14, широчина В 11,2-11,5 и дебелина С 1,1-1,3мм.
stan73 - майстор
И аз бях купил преди доста време топмастърски скоби за лидълското такерче - добре си работи с тях (сякаш обаче са по закалени от лидълските и ако дървесината в която се забива е по-твърда, понякога се чупят). А и от такера съм много доволен. Преди това гледах няколко други и от евтините ставаше само лидълският, а от скъпите съм пробвал Новус и Рапид - естествено те са си добри, но са и малко скъпи за инцидентна употреба...
П.П. На Новус имам телбод - той е перфектен, предполагам всичките им продукти трябва да са качествени.
Kirilpm - специалист
mitko64 написа:
Това за скобите и мене ме интересува. Купих на Бош, но се оказаха по- тънки, изсрелва по 2-3 и засича. Иначе много добро за парите си. Претапицирах едни столове и кове без грешка в шперплат, но оригиналните скоби ми привършиха.
Такера наистина е много добър,най накрая си тапицирах пейката на лежанката и кове без грешка въпреки дебелата кожа и 30 годишното пдч.В новите пдч плоскости и в чамови дъски направо ги скрива скобите.А като гледам колко колеги работят по сервизите с отверки от лидъл и никой не се оплаква явно доста са дръпнали напред спрямо другите големи хипермаркети.До скоро бях противник на техниката закупена от хранителен магазин,особено ако е за професионална употреба.
П.С. Сега гледам че имал и приспособление за изваждане на скоби,някой може ли да ми обясни как работи,понеже за пръв път ползвам такава техника,а в ръководството не пише.
vasko9999 - специалист
Както писаха колегите от топмастерските скоби за такера има 8,10,12 и 14мм но 14-те мм в иглолистно дърво не може да ги забие такера до долу остава съвсем малко но като се вземе в предвид че все пак някаква тапицерия (или друго) ще прикрепяме към дървото нещата ще се получат.
Cpk - специалист
От тестера за антифриз някой има ли впечатления?
batvenko - специалист
Тестера го купих вчера и веднага го тествах... на готов за употреба антифриз - на етикета пише -30 градуса и си закова -30 градуса. За 3 лв е перфектен.
kozl - майстор
Аз забравих да надпиша две еднакви шишета с антифриз. Едното с концентрат, другото с разреден по предписание на производителя за -30 градуса. И тестера помогна за рапознаването, но на разредения показа -40 градуса. На кое да вервам :?
Фризера ми е -22 до -24 и разредения издържа теста.
batvenko - специалист
На концентрирания колко показа? Да не би да си сбъркал при разреждането?
mitko64 - майстор
И аз взех тестера, но нямам възможност да го пробам сега. Забелязах, че за течност за чистачки е друг модела с бяла скала. От новите предложения в четвъртък 07.01 пускат с намаление шмиргела с шкурката за 57лв и динамометричния ключ за 22лв.
Chefo77 - майстор
batvenko написа:
Тестера го купих вчера и веднага го тествах... на готов за употреба антифриз - на етикета пише -30 градуса и си закова -30 градуса. За 3 лв е перфектен.
Благодаря за инфото, от днес и аз си имам таквозе! :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: