Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Аз нали има от Бащата малкият Елтос със съчмата за удар. Еми и тя си е за фини работи. Ако я напъвам в бетон или с тъпо свредло в дебела шина загрява и тя.

Е вярно пробивал съм шина -2,5 мм с 10мм свредло за да усилвам врата на мазе, също пробивах ламарината на колонките на Пасата за монтаж на бутон/маса за осветление на плафоните и с остра бургия се справя без загряване, но на почивки с охлаждане на свредлото.
ky-kyy - майстор
Както написа n-a, взима се нещо, което ти трябва и се използва, за каквото е предназначено. Сигурно и зъболекаря, ще може да ви дупчи зъбите с някое хилти, ама добре, че си ползва подходящата за целта машинка :roll:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
NovobranecGT написа:
...Почват да миришат четките и кабелите, а понякога се появява и дим.....
Тъй-де, подпалил си ги
Колко повече искаш, да ти опърли веждите? :lol:
MIRO_073 - майстор
n_a написа:
Колко повече искаш, да ти опърли веждите? :lol:
Или да му изпържи яйца :lol:
stonesour - специалист
за 40 лв., мисля да я взема бормашинката, за село - за вилата. пак там, но в къщата имам 500 вата зелен бош, струваше 80-90 лв. ползван е от дъжд на вятър, ми и той има дразнещ луфт на патронника, дали фабричен или вследствие на ползване, го има. а пък обороти няма.

та за мен тая машина за 40 лв. изглежда добре и да има недостатъци, цената и гаранцията са плюс, още повече ще се ползва рядко. дали има куфар? надали за тия пари ... ако има я отнасям със сигурност.
seeker - специалист
NovobranecGT написа:
seeker написа:
grizan1980 написа:
Някой да е ползвал бормашинката, която пускат в четвъртък ?
Аз бормашината я взех от предишната промоция. Още в първият момент ми направи кофти впечатление големия луфт на шпиндела на патронника. Но... иначе е тиха и има много чувствителен спусък и обороти.
Тия китайски бормашини ако ги ползвам като Елпром-ска, на ниски обороти с много натискане, им се палят четките. А който е пробивал на високи обороти знае, че скоростта не е оптимална за пробиване. Бях ползвал и един Райдър, уж 900 вата, но и той на ниски обороти се пали. Дрелка Cress, незнайна мощност, пак се пали на ниски обороти. Явно аз искам много от тях.
Аз по-често дрелката я ползвам за дисков шлайф за дърво, отколкото за пробиване. За шлайфане ми върши чудесна работа.
Tiger221 - специалист
stonesour написа:
за 40 лв., мисля да я взема бормашинката, за село - за вилата. пак там, но в къщата имам 500 вата зелен бош, струваше 80-90 лв. ползван е от дъжд на вятър, ми и той има дразнещ луфт на патронника, дали фабричен или вследствие на ползване, го има. а пък обороти няма.

та за мен тая машина за 40 лв. изглежда добре и да има недостатъци, цената и гаранцията са плюс, още повече ще се ползва рядко. дали има куфар? надали за тия пари ... ако има я отнасям със сигурност.
Има куфар (поне преди имаше). Имам я от около година,нямам забележки. Завивал съм видии,пробивал съм дебели железа.Баща ми си бърка джибрите с нея,макар че има елпром BZ16A за такива цели.Върши работа. Замених стар зелен бош с нея и няма кой знае какви недостатъци освен ,че звукът е по гаден от на боша.
ddnnp - специалист
Някои знае ли горе долу през колко време пускат едни и същи инструменти :?:
Интересува ме герунг-циркуляра дето е с изтегляне има ли някакъв шанс да го пуснат до месец :axe:
stonesour - специалист
Tiger221 написа:
stonesour написа:

Има куфар (поне преди имаше). Имам я от около година,нямам забележки. Завивал съм видии,пробивал съм дебели железа.Баща ми си бърка джибрите с нея,макар че има елпром BZ16A за такива цели.Върши работа. Замених стар зелен бош с нея и няма кой знае какви недостатъци освен ,че звукът е по гаден от на боша.
има куфар, проверих в lidl-service, ще се взема. :)
stonesour - специалист
ddnnp написа:
Някои знае ли горе долу през колко време пускат едни и същи инструменти :?:
Интересува ме герунг-циркуляра дето е с изтегляне има ли някакъв шанс да го пуснат до месец :axe:
lidl-service.com - там може да видиш какво ще се пуска в близко бъдеще. засега от публикуваните инструменти за БГ не са пуснати бормашината (другия четвъртък) и малкия ъглошлайф и фрезата (вероятно по-другата седмица).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: