Нека намерим най-тънките цени.
klomo - специалист
MIRO_073 написа:
Ето от Метро нещо в момента.
Детски играчки. Пробвахме такъв комплект на Einhell. Зегето след 20 см срез в 18мм ПДЧ буквално се разпадна. Флекса не бих го пробвал,освен ако не ми е писнал животът. Бормашината стават за леки натоварваня, почвада мерише спираш и така цял ден.
stan73 - майстор
MIRO_073 написа:
Да. Всеки има правото и свободата да избира какво да си вземе, според нуждите му. Така, че това предложение не може да те ангажира с нищо. Може някой като теб да няма възможности, а да има необходимост да пробива мек материал примерно чам и тухла и да му върши работа. А не да я тормози както по-горе им палели четките на ниски обороти и голям натиск. И си мисля, че това е пакетна цена на брой за трите продукта заедно. И как определи, че са ОПАСНИ? :?
Първо вече имам далеч по-читави инструменти (включително няколко сериозни профи машини).
А за опасни - предполагам, защото ми приличат изключително много на ментаците, които имах тогава (като да са техни клонинги), та те бяха като цяло с калпава изработка и потенциално опасни...
Не искам да се конфронтирам с никого, всеки си има глава на раменете и да си преценява.
mitko64 - майстор
Само като им гледам дизайна, не ги препоръчвам и на врага си. Точно с такива Toptools се прецаках за по 17 лв. от Кауфланд. Дават ги 500 вата, но ме съмнява да имат и по 200. Бормашината умря геройски(статора) при опит да завие винт 4Х40. Ъглошлайфа издържа около 50см. разрез в ламарина и изпуши ротора.
resistbody - майстор
Аз взех термометъра миналия ден на разпродажбата 25лв... мери доста точно...
mitko64 - майстор
Най- накрая пуснаха и 2Ah. Съвасем нова визия са му докарали, пък и версия лимитед емишън http://www.lidl.de/de/parkside-akku-boh ... b2/p212379 .
kozl - майстор
resistbody написа:
И аз, но се чудя как да го тествам. Имам друг, купен за доста повече левчета и установих, че на някои повърхности не може да му се вярва.
Докато търсих термомер и намерих един чепик N40 от туристическите обувки за 22 лв. Е прерових Лидъла, но десния не открих. Иначе мноо ме вчепетли, оти аз за подобен броих над 200 каймета :shock:
Но за крачета N 38 останаха чифтета (Кабележков/Лули Айрян) :mrgreen:
piper4o - напреднал
А за стълбата която пускат другата седмица някой да си е купувал?Че в брошурата изглежда добре,но знае ли се?
lov - майстор
kozl написа:
resistbody написа:
И аз, но се чудя как да го тествам. Имам друг, купен за доста повече левчета и установих, че на някои повърхности не може да му се вярва.
.............:mrgreen:
Поредното пропускане за четенето на инструкцията на даден уред. Типична нашенска черта щото от всичко разбираме и знаем по добре. А че има едни коефицоенти които се задават според вида на матриала и неговата повърхност не е важно. По лесно е да натиснем спусъка и да викаме не мери точно. А това че растоянието също е от значение и при по голяма дистанция се оъчита средна температура нищо че там зоната може да имаме точков източник с многократно по висока. Но резултата ще.е средна да кажем за един квадратен метър
mitko64 - майстор
Стълбата, нещо по спомен, не беше ли 149лв. предните пъти? Иначе вчера гледах в Бриколажа подобна за 159лв., само не знам дали върви с ламаринени платформи.
piper4o - напреднал
mitko64 написа:
Стълбата, нещо по спомен, не беше ли 149лв. предните пъти? Иначе вчера гледах в Бриколажа подобна за 159лв., само не знам дали върви с ламаринени платформи.
То и в Метро има ,но коя е читава.Ако е права стълба няма какво да се мисли,но тази сгъваемата...Та за това питам!Някой ползва ли Лидълска?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: