MIRO_073 написа:Ето от Метро нещо в момента.Детски играчки. Пробвахме такъв комплект на Einhell. Зегето след 20 см срез в 18мм ПДЧ буквално се разпадна. Флекса не бих го пробвал,освен ако не ми е писнал животът. Бормашината стават за леки натоварваня, почвада мерише спираш и така цял ден.
MIRO_073 написа:Да. Всеки има правото и свободата да избира какво да си вземе, според нуждите му. Така, че това предложение не може да те ангажира с нищо. Може някой като теб да няма възможности, а да има необходимост да пробива мек материал примерно чам и тухла и да му върши работа. А не да я тормози както по-горе им палели четките на ниски обороти и голям натиск. И си мисля, че това е пакетна цена на брой за трите продукта заедно. И как определи, че са ОПАСНИ?Първо вече имам далеч по-читави инструменти (включително няколко сериозни профи машини).
А за опасни - предполагам, защото ми приличат изключително много на ментаците, които имах тогава (като да са техни клонинги), та те бяха като цяло с калпава изработка и потенциално опасни...
Не искам да се конфронтирам с никого, всеки си има глава на раменете и да си преценява.