Нека намерим най-тънките цени.
atanasov2004 - специалист
Сърдечно благодаря :)
mitko64 - майстор
Дълго чаках стегите с бърз захват, та в четвъртък 21.01. ги пускат :supz: !
mgbagera - специалист
Относно стягите и ъглошлайфа сигурно ли е че са от другия четвъртък?

Не знам при вас как е но при мен на главната страница пише 21.01 а като отворя страницата с ъглошлайфа пише 14.01 :-D
mitko64 - майстор
Aз ги видях в онлайн брошурата. Там пише 21.01. В събота пускат пък малката прахосмукачка.
vasko9999 - специалист
Някой не взе ли бормашината да сподели?Имаше доста мераклии,пък никой не пише.
grizan1980 - специалист
Аз я взех , но дори не съм я пробвал, просто нямам време! :)
todortv - майстор
И аз я взех.
Патронника е от 2мм. Сравнително добре работи, като сравнявам с други за същите пари.
Няма луфтове, биене, стържене....Има добро охлаждане.
За тези цена е идеална.
grizan1980 - специалист
grizan1980 написа:
Днес късмет, прибрах се по-рано от работа и я тествах, на звук - добре , от 2мм бургия хваща, патронника е парксайд, не бие , луфта сравнително малък. Общо взето , за цената и гаранцията е чудесна! :)
vasko9999 - специалист
grizan1980 написа:
grizan1980 написа:
Днес късмет, прибрах се по-рано от работа и я тествах, на звук - добре , от 2мм бургия хваща, патронника е парксайд, не бие , луфта сравнително малък. Общо взето , за цената и гаранцията е чудесна! :)
Колега днес едно приятелче взе една бройка и напълно споделям написаното от теб.Но при него има малък проблем с плавното развъртане,при плавно натискане на бутона за стартиране се получава нещо като лек удар,развърта съвсем малко,спира и продължавайки да натискаш бутона си развърта плавно.Това го прави не всеки път.Надявам се да си ме разбрал.Мисълта ми е при теб има ли го това нещо или той е попаднал на кофти бройка.Но в крайна сметка потвърждавам че си струва покупката и.
Avas_co - майстор
mitko64 написа:
Aз ги видях в онлайн брошурата. Там пише 21.01. В събота пускат пък малката прахосмукачка.
Коя малка прахосмукачка, за 23 литровата, 1400 вата ли става дума ?
Имам такава D1 май беше и е супер, бях взел за колегата 30 литровата( и я ползвах, де), но тя вече на мен ми идва огромна, е вярно има контакт за включване на друга машина, но мен лично тая екстра не ме грее.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: