Сърдечно благодаря 

grizan1980 написа:Аз я взех , но дори не съм я пробвал, просто нямам време!Днес късмет, прибрах се по-рано от работа и я тествах, на звук - добре , от 2мм бургия хваща, патронника е парксайд, не бие , луфта сравнително малък. Общо взето , за цената и гаранцията е чудесна!
grizan1980 написа:Колега днес едно приятелче взе една бройка и напълно споделям написаното от теб.Но при него има малък проблем с плавното развъртане,при плавно натискане на бутона за стартиране се получава нещо като лек удар,развърта съвсем малко,спира и продължавайки да натискаш бутона си развърта плавно.Това го прави не всеки път.Надявам се да си ме разбрал.Мисълта ми е при теб има ли го това нещо или той е попаднал на кофти бройка.Но в крайна сметка потвърждавам че си струва покупката и.grizan1980 написа:Аз я взех , но дори не съм я пробвал, просто нямам време!Днес късмет, прибрах се по-рано от работа и я тествах, на звук - добре , от 2мм бургия хваща, патронника е парксайд, не бие , луфта сравнително малък. Общо взето , за цената и гаранцията е чудесна!
mitko64 написа:Aз ги видях в онлайн брошурата. Там пише 21.01. В събота пускат пък малката прахосмукачка.Коя малка прахосмукачка, за 23 литровата, 1400 вата ли става дума ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: