• 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Писах вчера за термо- изолиращото фолио и ползвам случая да похваля предишна лидълска покупка. Оказа се, след тестове, че с тази шпакловачна смес е умрела работа, та реших да мина на вариант силикон. Дойде ред да пробвам пистолета за салами и туби на Powerfix. Досега съм се мъчил с разни тенекиени боклуци и направо ми се схващаше ръката от помпане. С лидълкият пистолет направо е наслада да се работи, усилието за стискане е минимално и излиза плавна и равномерна струйка силикон(поне при работа с туби). Много се изкефих на покупката. :supz:
Chefo77 - майстор
Значи не си ползвал хубав пистолет за силикон досега. Лидлския не е лош, но далеч не е върха на сладоледа :)
mitko64 - майстор
Да, точно така е. Имах един син от ламарина, що мазоли съм отнесъл от него. После едни оранжеви , малко по- добре бяха, но с това направо се родих вчера. Иначе предполагам и аз, че е средна хубост.
stan73 - майстор
И моя стария пистолет за силикон беше ламаринен, зелен на цвят. Даже почти веднага на времето се наложи да го "тунинговам" с 4 болтчета, гайки и шайби, че беше много калпав и почти веднага се опита да се разпадне (още при първото използване). Лидълският го сефтосах в неделя (преди няколко дни), а днес го ползвах за трети път. Много съм доволен, на светлинни години е от предният ми. Изцърках без проблем цяла туба хенкелско монтажно лепило...
nbr - специалист
В Русе в магазина на ул. Майор Атанас Узунов 17 има разпродажба.
Имаше: електронен шублер 7лв, кутийки с крепежи 3лв, сгъваем трион Florabest 1лв, такер 3лв, разклонител ~10 гнезда 10лв и доста други
Стиви - специалист
Ако някой търси истински пистолет за силикон, нека пробва този :wink:
Изображение
stan73 - майстор
nbr написа:
В Русе в магазина на ул. Майор Атанас Узунов 17 има разпродажба.
Имаше: електронен шублер 7лв, кутийки с крепежи 3лв, сгъваем трион Florabest 1лв, такер 3лв, разклонител ~10 гнезда 10лв и доста други
Леле, аз ако бях набарал такава разпродажба щях да си купя няколко от нещата. Например имах хубав метален шублер, но забутах ли го или го дадох на някого, от поне една година не мога да го намеря, а ми трябва често и всеки път се ядосвам. Трионите им и разклонителите съм ги виждал, струват ми се добри...
mitko64 - майстор
Днес най- накрая намерих време да пробвам точилото за свредла. След три неуспешни опита за заточване му свалих капака да го огледам отвътре и да се ориентирам. Иначе, като мушнеш бургията, не схващаш кой режещ ръб точиш, а забравиш в кое положение си я мушнал първоначално. След разглобяването схванах, че точи по външния диаметър и успешно наострих две свредла. Пробвах ги в една дебела шина- пробиват задоволително. Свредлата от комплекта определено не ми харесаха, бързо се затъпяват, а уж са с титаниево покритие. Трябва да се внимава, камъка винаги да е в долно положение и да се повдига внимателно, докато не се чуе звук на шлайфане при натиснато свредло и да се спре с повдигането. Въпреки, че го пише в упътването, нещо не го доразбрах, та ошлайфах пластмасата отвътре. Като обобщение- става, но с шмиргел е по- бързо. Има смисъл ако нямаш под ръка шмиргел.
razli4en73 - специалист
Да се похваля,освен шублера и два комплекта дискове за ръчния циркуляр,днес се обзаведох с газов калорифер Powerfix 17kw от разпродажбите на нашия Lidl.Нямам думи какъв кеф изпитах днес докато го тествах в гаража, прави го баня за минути.До сега не съм обръщал внимание на такова нещо,но това си е голяма екстра,особено за работа в полеви условия.Беше един едничък с опърпана кутия в която липсваше маркуча с редуцир- винтила от комплекта.На каква цена го взех, не ме питайте ,че ме е срам да кажа.Ето същия едно към едно, сама лепенката е различна.http://www.onlinemashini.bg/gazov-kalor ... -/5142,ето го и моят http://www.einhelltools.co.uk/pdfs/stor ... зводителят е един и същ
Последна промяна от razli4en73 на нед окт 26, 2014 2:41 pm, променено общо 3 пъти.
kuger - майстор
Ся,.... що дразните? :cry:
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: