• 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
EDI написа:
Винтовертите им са на цена като новия ми ДЕВАЛТ, дето хем по-мощен, хем с 3 пакета.
Звучи недвусмислено :-D
Фитилчо - майстор
Тия момчета се самозабравиха сякаш :)

Ташев да му мислят де....

Ама и тея дето продават подарени струменти не се бават, сякаш

Ебаси зех си Новио бош с обороти за тая цена деба :axe:
Фитилчо - майстор
Още един щтрайх:

Електра бекум/Метабо

http://olx.bg/ad/abriht-schrayhmus-meta ... 5dyBe.html

Изображение
lov - майстор
Фитилчо написа:
Тия момчета се самозабравиха сякаш :)

Ташев да му мислят де....

Ама и тея дето продават подарени струменти не се бават, сякаш

Ебаси зех си Новио бош с обороти за тая цена деба :axe:
Ако визираш такива на Спаркито в дълбоко заблуждение си. И на теб като ти дадът част от заплатата в машина ще те питам дали няма да им търсиш цената. Щот децата и те ляб трябва да ядат. Тя тая практика спря но не си бяха никакви подаръци ами живо изнудване. Подаръците бяха при комунизма.но тогава се уреждаха само богоизбраните за машини тествани в лабораторията и устискали.
mitko64 - майстор
Днес се спуках да звъня за едни обяви на Sparky в Перник, ама не ми вдигат, егати и продажбите, за какво си оставят телефони тогава.
aiako - специалист
Доста започва да ме дразни olx... сега и ограничение на категориите :axe: забелязах и милион и 200 пад на обявите, не ми харесва :sad:
Andisi
mitko64 написа:
Днес се спуках да звъня за едни обяви на Sparky в Перник, ама не ми вдигат, егати и продажбите, за какво си оставят телефони тогава.
Тези са май някакви измамници. И аз звънях преди, ту "няма връзка", ту сигнал свободно по половин час и накрая започнаха да затварят. Ако не се лъжа има два или три профила с един и същ номер. Нещо от сорта на Rocky2020 и другия не се сещам. Ако го видят колеги да знаят да не си губят времето.

Друго, което забелязах вчера, е че вече не можеш да отваряш директно профил на потребител - т.е. не можеш примерно да напишеш Tomika_EOOD.olx.bg и да ти се отворят всички обяви на Томика, а трябва да търсиш по обява. Все по-зле става положението.
EDI - майстор
Аз си записвам в наблюдавани една-две позиции на продавача и от там си ги намирам после, ама наистина нещата съвсем зазляха, не знам защо изобщо промениха стария вид.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: