EDI написа:Винтовертите им са на цена като новия ми ДЕВАЛТ, дето хем по-мощен, хем с 3 пакета.Звучи недвусмислено

EDI написа:Винтовертите им са на цена като новия ми ДЕВАЛТ, дето хем по-мощен, хем с 3 пакета.Звучи недвусмислено
Фитилчо написа:Тия момчета се самозабравиха сякашАко визираш такива на Спаркито в дълбоко заблуждение си. И на теб като ти дадът част от заплатата в машина ще те питам дали няма да им търсиш цената. Щот децата и те ляб трябва да ядат. Тя тая практика спря но не си бяха никакви подаръци ами живо изнудване. Подаръците бяха при комунизма.но тогава се уреждаха само богоизбраните за машини тествани в лабораторията и устискали.
Ташев да му мислят де....
Ама и тея дето продават подарени струменти не се бават, сякаш
Ебаси зех си Новио бош с обороти за тая цена деба
mitko64 написа:Днес се спуках да звъня за едни обяви на Sparky в Перник, ама не ми вдигат, егати и продажбите, за какво си оставят телефони тогава.Тези са май някакви измамници. И аз звънях преди, ту "няма връзка", ту сигнал свободно по половин час и накрая започнаха да затварят. Ако не се лъжа има два или три профила с един и същ номер. Нещо от сорта на Rocky2020 и другия не се сещам. Ако го видят колеги да знаят да не си губят времето.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: