Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Да за 23литровата става въпрос, нов модел. Дават я с по- малка смукателна мощност - 160мб. Братчеда купи подобна миналата година, но майсторите му я изгориха за по- малко от един час. Така че имам резерви. Иначе я оглеждах и ми направи впечатление, че филтърът е с метална оплетка. Аз имам 30 литровата, последния модел, уж има подобрения в конструкцията, но старатаБ2 по ми харесваше(по-яко смучеше).
todortv - майстор
vasko9999 написа:
..... има малък проблем с плавното развъртане,при плавно натискане на бутона за стартиране се получава нещо като лек удар,развърта съвсем малко,спира и продължавайки да натискаш бутона си развърта плавно.Това го прави не всеки път......
И аз го забелязах това.
tntcom - специалист
todortv написа:
vasko9999 написа:
..... има малък проблем с плавното развъртане,при плавно натискане на бутона за стартиране се получава нещо като лек удар,развърта съвсем малко,спира и продължавайки да натискаш бутона си развърта плавно.Това го прави не всеки път......
И аз го забелязах това.
При мен проблема не е от развъртането, но на всички обороти искри. При вас така ли е?
Иначе не почва от 50, а от ок.500 оборота. На по-малко от ок.1500об. заклучващият спусък не заклучва.
и патронника е твърде широк до степен че ръкохватката я вкарвам със зор. На звук не стърже; :? за разлика от флекса. Охлаждане има адекватно. Онова искрене ме дразни.
israeli - специалист
За 40лв,барабар с куфар, не може да се очакват чудеса. Като искате да не хвърля искри и да не бие, си приготвяте едни 300лв.
Фитилчо - майстор
Както и предполагах, стълбата е НЕМА ТАКЪВ ТУЧ !!!! Баси идиотията, колегата по горе много здраве му пожелавам, другия път да не говори глупости, не била тежка.
Едвам я извадих от кошницата с две ръце буааххаха ебаси туча.

ОТВРАТ

Краузето ще е :supz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Фитилчо написа:
....
Едвам я извадих от кошницата с две ръце буааххаха ебаси туча.
...
Краузето е 16-17кг. Това колко тежи?
Фитилчо - майстор
Над 22-23 със сигурност. Казвам ти, че почти не можах да я извадя от коша в сгънато и опаковано положение! :shock:
Ужас.
Дирекно я пуснах обратно в коша и бегАх с 220 :lol: баси туча
Имай и нещо друго предвид. Когато ти трябва да я разнасяш из вас и да я ползваш като стълба само, то няма да мъкнеш площадката, която сигурно е 5-6 кила на краузето. Докато тука си мъкнеш всички винаги и щи се отели вола напрао :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Аааа, имам една-две нужди от стълба за по стълби, но няма да купувам :x . Взех си една 3 метрова ламаринена за смяна на крушки и толкоз. Нема вече сили за всичко
egomen66 - майстор
n_a написа:
Нема вече сили за всичко
Я си стой пред компа...и одобрявай новите теми във Форума. :-D
Фитилчо - майстор
:lol: :lol: :lol:

Екзактли

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: