Николай Николов написа:Дърводелските длета от последното пускане са трепач ! Цял ден ровя в орех и дъб и се справят без проблем. Заточвам ги по метода на Paul Sellers.Правите ли имаш предвид или големия комплект в кутията? Последните жената яко ги блъска по един иконостас и дълго време карат до следващо заточване. Грубички са малко, обаче стоманата е добра.
Нека намерим най-тънките цени.
DundyTheCroc
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
vasko9999
- специалист
За зарядното съм писал доста...по-назад в темата.Просто няма аналог по отношение цена,функции.Може да се ползва със дни на така наречените необслужваеми акумулатори,поради простата причина че зарежда до около 14.2-14.4 волта не повече,както и автомобила ви и след това минава в поддържащ режим.Тогава някой колеги тук в форума ме питаха подигравателно-за какво ги ползвате тия зарядни .Температурите поне още 10-тина дена ги дават все отрицателни максималните та ще разберат за какво се ползват тия зарядни.
mitko64
- майстор
Новият комплект длета гледам вече с габрови дръжки, а не с ясенови като преди. Аз взех от първите доставки, но не съм най- доволен, според мене са презакалени.
Този път нашите лидълци се изложиха- новостите от Германия ще ни подминат(винтоверта 12V и лентовия шлайф). Верта поне, русенци може от Гюргево да го вземат.
Другата седмица нашенци гаечни ключове пускат и тези комплекти битове http://www.lidl.de/de/powerfix-ratschen ... et/p210767 .
Този път нашите лидълци се изложиха- новостите от Германия ще ни подминат(винтоверта 12V и лентовия шлайф). Верта поне, русенци може от Гюргево да го вземат.
Другата седмица нашенци гаечни ключове пускат и тези комплекти битове http://www.lidl.de/de/powerfix-ratschen ... et/p210767 .
Последна промяна от mitko64 на вт яну 19, 2016 2:02 pm, променено общо 1 път.
kr1100
- майстор
манихеин написа:ЗДа не останеш изненадан, че няма да започне да зарежда. Напрежението на акумулатора трябва да е над 7,5 +-0,5 V
Снощи доста се чудих на зарядното за акумулатор, понеже съм с "необслужваем", който поради ред причини сега е без ток и следва да го заредя, а погледнах, че зарядното има някаква защита против презареждане.
kozl
- майстор
vasko9999 написа:За зарядното съм писал доста...по-назад в темата.Просто няма аналог по отношение цена,функции.Може да се ползва със дни на така наречените необслужваеми акумулатори,поради простата причина че зарежда до около 14.2-14.4 волта не повече,както и автомобила ви и след това минава в поддържащ режим.Тогава някой колеги тук в форума ме питаха подигравателно-за какво ги ползвате тия зарядни .Температурите поне още 10-тина дена ги дават все отрицателни максималните та ще разберат за какво се ползват тия зарядни.На мен ми презареди един акумулатор. Отчетено по плътността на електролита. Но седя няколко дни включено към акумулатора.
И все пак съм

Така че това, за тез пари - ДА.
vasko9999
- специалист
mitko64 написа:Новият комплект длета гледам вече с габрови дръжки, а не с ясенови като преди. Аз взех от първите доставки, но не съм най- доволен, според мене са презакалени.Направо си се изложиха.....Големия лентов шлаиф за 40 евра http://www.lidl.de/de/parkside-bandschl ... 20,барабар с 6 броя шкурки всякакъв размер за две евро всичките http://www.lidl.de/de/parkside-bandschl ... /p209363.А за нас остана мухи да лапаме,пък в тоя студ и мухи няма....
Николай Николов
- специалист
DundyTheCroc написа:За правите говоря. Първите ми бяха Narex, но като видях, че Paul Sellers извади едни от Aldi и ги направи напълно работоспособни, реших и аз да пробвам с лидълския еквивалент и мога да кажа, че не останах разочарован. Още дълго ще човъркам с тях. Не знам за колегата с първия вариант, този няма проблем със заточката.Николай Николов написа:Дърводелските длета от последното пускане са трепач ! Цял ден ровя в орех и дъб и се справят без проблем. Заточвам ги по метода на Paul Sellers.Правите ли имаш предвид или големия комплект в кутията? Последните жената яко ги блъска по един иконостас и дълго време карат до следващо заточване. Грубички са малко, обаче стоманата е добра.
mitko64
- майстор
Aldi бяха пуснали едни с логото на meister werkzeuge , едно към едно с тези https://www.meister-werkzeuge.de/magent ... 22008.html . А тези които купих от Лидл нямат проблем със заточката, но изсичах длаб с най- широкото в едно буково трупче и се отчупи парче от режещия ръб. Тука в темата имаше някъде коментар, че един колега видял в магазина една бройка също с щръбка под протектора.
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература