Нека намерим най-тънките цени.
DundyTheCroc - майстор
Николай Николов написа:
Дърводелските длета от последното пускане са трепач ! Цял ден ровя в орех и дъб и се справят без проблем. Заточвам ги по метода на Paul Sellers.
Правите ли имаш предвид или големия комплект в кутията? Последните жената яко ги блъска по един иконостас и дълго време карат до следващо заточване. Грубички са малко, обаче стоманата е добра.
vasko9999 - специалист
За зарядното съм писал доста...по-назад в темата.Просто няма аналог по отношение цена,функции.Може да се ползва със дни на така наречените необслужваеми акумулатори,поради простата причина че зарежда до около 14.2-14.4 волта не повече,както и автомобила ви и след това минава в поддържащ режим.Тогава някой колеги тук в форума ме питаха подигравателно-за какво ги ползвате тия зарядни .Температурите поне още 10-тина дена ги дават все отрицателни максималните та ще разберат за какво се ползват тия зарядни.
mitko64 - майстор
Новият комплект длета гледам вече с габрови дръжки, а не с ясенови като преди. Аз взех от първите доставки, но не съм най- доволен, според мене са презакалени.
Този път нашите лидълци се изложиха- новостите от Германия ще ни подминат(винтоверта 12V и лентовия шлайф). Верта поне, русенци може от Гюргево да го вземат.
Другата седмица нашенци гаечни ключове пускат и тези комплекти битове http://www.lidl.de/de/powerfix-ratschen ... et/p210767 .
Последна промяна от mitko64 на вт яну 19, 2016 2:02 pm, променено общо 1 път.
kr1100 - майстор
манихеин написа:
З
Снощи доста се чудих на зарядното за акумулатор, понеже съм с "необслужваем", който поради ред причини сега е без ток и следва да го заредя, а погледнах, че зарядното има някаква защита против презареждане.
Да не останеш изненадан, че няма да започне да зарежда. Напрежението на акумулатора трябва да е над 7,5 +-0,5 V
манихеин - специалист
Няма, на гърба има упътване ;)
п.п. а си имам зарядно без електроника, което напоследък ползвам само за направа на пчелни рамки.
kozl - майстор
vasko9999 написа:
За зарядното съм писал доста...по-назад в темата.Просто няма аналог по отношение цена,функции.Може да се ползва със дни на така наречените необслужваеми акумулатори,поради простата причина че зарежда до около 14.2-14.4 волта не повече,както и автомобила ви и след това минава в поддържащ режим.Тогава някой колеги тук в форума ме питаха подигравателно-за какво ги ползвате тия зарядни .Температурите поне още 10-тина дена ги дават все отрицателни максималните та ще разберат за какво се ползват тия зарядни.
На мен ми презареди един акумулатор. Отчетено по плътността на електролита. Но седя няколко дни включено към акумулатора.
И все пак съм :shock: защото имам друго автоматично зарядно, няколко пъти по-скъпо, което не може да зарежда акумулаторите.
Така че това, за тез пари - ДА.
kuuuuuul - майстор
Заряднито е супер за тези пари,при мен работи почти постоянно на различни коли по няколко дни.Ако е изправно не може да презареди нищо.
vasko9999 - специалист
mitko64 написа:
Новият комплект длета гледам вече с габрови дръжки, а не с ясенови като преди. Аз взех от първите доставки, но не съм най- доволен, според мене са презакалени.
Този път нашите лидълци се изложиха- новостите от Германия ще ни подминат(винтоверта 12V и лентовия шлайф). Верта поне, русенци може от Гюргево да го вземат.
Другата седмица нашенци гаечни ключове пускат и тези комплекти битове http://www.lidl.de/de/powerfix-ratschen ... et/p210767 .
Направо си се изложиха.....Големия лентов шлаиф за 40 евра http://www.lidl.de/de/parkside-bandschl ... 20,барабар с 6 броя шкурки всякакъв размер за две евро всичките http://www.lidl.de/de/parkside-bandschl ... /p209363.А за нас остана мухи да лапаме,пък в тоя студ и мухи няма....
Николай Николов - специалист
DundyTheCroc написа:
Николай Николов написа:
Дърводелските длета от последното пускане са трепач ! Цял ден ровя в орех и дъб и се справят без проблем. Заточвам ги по метода на Paul Sellers.
Правите ли имаш предвид или големия комплект в кутията? Последните жената яко ги блъска по един иконостас и дълго време карат до следващо заточване. Грубички са малко, обаче стоманата е добра.
За правите говоря. Първите ми бяха Narex, но като видях, че Paul Sellers извади едни от Aldi и ги направи напълно работоспособни, реших и аз да пробвам с лидълския еквивалент и мога да кажа, че не останах разочарован. Още дълго ще човъркам с тях. Не знам за колегата с първия вариант, този няма проблем със заточката.
mitko64 - майстор
Aldi бяха пуснали едни с логото на meister werkzeuge , едно към едно с тези https://www.meister-werkzeuge.de/magent ... 22008.html . А тези които купих от Лидл нямат проблем със заточката, но изсичах длаб с най- широкото в едно буково трупче и се отчупи парче от режещия ръб. Тука в темата имаше някъде коментар, че един колега видял в магазина една бройка също с щръбка под протектора.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: