Нека намерим най-тънките цени.
gnt69 - майстор
Да питам и аз тази прахосмукачка дали става.
http://www.lidl.bg/bg/saturday-7142.htm
vonder - напреднал
gnt69 написа:
Да питам и аз тази прахосмукачка дали става.
http://www.lidl.bg/bg/saturday-7142.htm
Хубава е прахосмукачката. Съдя по предходен модел, който имаше дори контакт за включване на ел. инструмент. Масово се бяха накупили от автобояджии, сервизи и работилнички. Гледам продължават да си ги ползват мои познати, значи са читави.
mgbagera - специалист
Лично аз предварително бих проверил дали някъде могат да се намерят филтъра и ел,мотора.
Така като гледам е добра прахосмукачката и съм с 2 ръце за такава която дърпа и вода.
mitko64 - майстор
Филтри съм купувал от ecotechprodukt, без оплетка за 16лв. Това за модела 30л. Предполагам за тази в събота е оборудвана с такъв с метална оплетка, същият размер. Днес отнесох два комплекта стеги от големите. Бях наумил да взема и от другия комплект 4 бр., но като видях 10 сантиметровите се отказах, те са сигурно за моделизъм, егати и лилипутите!
NovobranecGT - напреднал
mgbagera написа:
Някой взимал ли си е от комплекта за полиране в миналия четвъртък ? Дали става за алуминии ?
Да, става. Преди 7-8 години си купих същия от Бриколаж и върши перфектна работа за алуминий. Хубаво е обаче, поне кечето за грубо полиране периодично да се изпира, защото се "задръства".
nanobanano - специалист
В понеделник ще има лед крушка с вграден сензор.Някой знае ли колко градуса е сензора?
EDI - майстор
Жената ми взела две големи стеги.Стабилни са в общи линии, ама требе да ги доработя, челюстите затварят под ъгъл. :lol:
stanzx - напреднал
Защото са гумено-пластмасови. Стисни нещо с тях да видиш как ще са паралелни ;)
манихеин - специалист
Не ги напъвайте много, пластмасата им е от чупливите :)
EDI - майстор
Не са паралелни и след стягане, като повечето китайчуги са, ще се доработват, няма да ми е за първи път. :-D Ще са за неотговорни сглобки, ако ме домързи подобряването.За хубави неща си имам други, тези са си слабички по дефиниция.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: