Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Ми слабички са си, този тип конструкция са си за прикрепване.Я вземи да стягаш при слепване с тях 30-50 мм масив дъб, бук или екзотика и виж какво става.За монтажи са си бомба, но до там.За горния пример ползвам тръбни винтови 3/4.Дори тръбните ми 1/2 понякога стават при слепване на дъб, тик и други такива.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Пак ми замръзна тръба :-) начи е голем стуТ :-) Изкупихте ли прахосмукачките?
Фитилчо - майстор
Не е толко стуТ, просто не си си напрайла изолация :lol:
Аз имам една открита на двора, не можах да я закрия. Направих и кутия от фибран 20 мм и я напълних с пяна , и не е замръзнала. Под смега, е смятай :wink:
prascho - майстор
Снегът е изолатор! Все пак ескимосите на полюса живеят в снега.
toolegittoquit - майстор
n_a написа:
Най-евтината изолация за тръби е парче от полимоли...абе найлонова подложка за ламинат, по възможност на няколко ката навита и завита с кабелни връзки(опашки) или нещо друго. Не тел, че ще пререже подложката.
niordanov - помощник
Здравейте,

Откъде sе купуват хартиените торбички за прахосмукачката (pnts 1400 e2) ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
toolegittoquit написа:
n_a написа:
Най-евтината изолация за тръби е парче от полимоли...абе найлонова подложка за ламинат, по възможност на няколко ката навита и завита с кабелни връзки(опашки) или нещо друго. Не тел, че ще пререже подложката.
Да съм питала, не съм питала :-) инхормирах само, да ста инхормирани :-)
Тръбата е от 1933та, в стената, баш срещу големия леден дунавски вятър. Оправя се, като запаля 1-2-3 свещи покрай нея :-))))) Та казвам, голям стуТ е, наче
Ся, няма да събарям плочки и тн. Като/ако се спука, тогава
Там не говоим Изобщо за външна ТИ. ще ми се развали дизайна :-)))
Питах за прахосмукачките - изкупихте ли или остана?
gnt69 - майстор
n_a написа:
toolegittoquit написа:
n_a написа:
Да съм питала, не съм питала :-) инхормирах само, да ста инхормирани :-)
Тръбата е от 1933та, в стената, баш срещу големия леден дунавски вятър. Оправя се, като запаля 1-2-3 свещи покрай нея :-))))) Та казвам, голям стуТ е, наче
Ся, няма да събарям плочки и тн. Като/ако се спука, тогава
Там не говоим Изобщо за външна ТИ. ще ми се развали дизайна :-)))
Питах за прахосмукачките - изкупихте ли или остана?
Има прахосмукачки, ходих видях много боклучави ми се сториха калпава пластмаса и евтина изработка и се отказахме. Не сме толкова богати че да купуваме толкова евтино. Като се ккупува за в къщи трябва да е и хубаво че, сумата и години ще го гледаме и ще си мислим че имаме нещо пък то нищо. :partyman:
kpenchev - специалист
toolegittoquit написа:
Малкото гедоре от 40 и колко лева изглеждаше много паянтово.
Кое е това "гедоре", последното което беше 40 и нещо - http://picbg.net/img.php?file=23d333a368a2780a.jpg е съвсем ОК, няма аналог бих казал.
На 28.01.2016 пускат "средното" "гедоре" - 94 части, пак на същата цена като преди, имам от предна промоция - сега куфара е с метални закопчалки, за разлика от моя с афиф пластмасови, другото не се е променило през годините (надявам се).
Фитилчо - майстор
Аз съм доволен от прутумокачката, ама имам по голямата !
Иначе и в нашио Лидл имаше още от тях

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: