• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Имам 4 всякакъв калибър- съветско, българско, дедерейско и ковашко, но за блъскане избягвам да ги ползвам, изключая ковашкото. Те са си уреди предимно за стягане. За машинно имам мерак, но като им видя цените мигом ми се изпарява мерака.
pavkatay - майстор
stiv1961 написа:
В продавалника цените се въртят около 100- тина лв. Напр.
http://prodavalnik.com/prodavam-shloser ... a-i6848963
Аз пък имам приятел с пункт за скрап. В края на октомври му споделих, че ми трябва менгеме. Последното го купих миналия месец. За това време се сдобих общо с 4бр. Три големи по 30-ина кг и едно часовникарско :-D . Общата им цена не надвишава 80лв.
marmoz - специалист
Връзкар си ти Павка,връзкар........ :)
stiv1961 - майстор
pavkatay написа:
Аз пък имам приятел с пункт за скрап. В края на октомври му споделих, че ми трябва менгеме. Последното го купих миналия месец. За това време се сдобих общо с 4бр. Три големи по 30-ина кг и едно часовникарско :-D . Общата им цена не надвишава 80лв.
Е, късметлия си :) . Моя приятел скрападжия пък ми се обажда само когато има дискове от брани :-D , а съм го предупредил за менгеме, компресор и др. интересни неща.
mitko64 - майстор
Като става въпрос за 30 килограмови, видях едно в Германия, класическо, шлосерско, но сигурно три пъти по- голямо от моето най- голямо българско(същото като това горе в продавалника). Не знам колко тежи това прасе, но поразпитах баджанака, че било купено 70-те години. Изглеждаше като чисто ново и направо ми останаха очите в него.
pavkatay - майстор
mitko64 написа:
Като става въпрос за 30 килограмови, видях едно в Германия, класическо, шлосерско, но сигурно три пъти по- голямо от моето най- голямо българско(същото като това горе в продавалника). Не знам колко тежи това прасе, но поразпитах баджанака, че било купено 70-те години. Изглеждаше като чисто ново и направо ми останаха очите в него.
На мен пък ми е интересно с какво се занимаваш, че да ти трябва 100 килограмово менгеме :?
mitko64 - майстор
Просто си падам по яките и мощни инструменти.
pif4o - специалист
Часовникар е :)
klomo - специалист
Ex, едни клещи не оставихте по рафтовете :shock:

Някой има ли мнение за пилите и комплекта Т-образни инбуси и торкс?
profesionalist_wood - майстор
Ма нема и една клеща по рафтовете....кво ги правите с тях бе :?:
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: