• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
razli4en73 - специалист
само споделям радостта.....
menka - напреднал
Мнения за конвектора от четвъртък?
monster18 - специалист
Има ли брошура от четвъртък 30 октомври ?
resistbody - майстор
monster18 написа:
Има ли брошура от четвъртък 30 октомври ?

http://issuu.com/lidlbg/docs/week_44
нищо интересно
gamencerista - специалист
Тия разпродажби май ги има само по провинцията. Досега в софийски магазин не съм видял да има някаква разпродажба, освен на тениските от световното и шапките :fball:
razli4en73 - специалист
Eeee,то веднъж и ние да намажем филията,че то от вас "столичани в повече"не мое се оредим.... :lol:
stan73 - майстор
Вчера ходих в един от варненските Лидъли, а днес в другите 2 - шублери няма никъде, обаче пък от Алати си купих комплект камъни, торксове за тресчотка 12 броя от Т10 до Т60 за 11 лева...
mitko64 - майстор
Нов модел на 18V врътка в Германия от 06.11- PABS 18-LI B4. Не е кой знае каква новост, пак с китайският патронник, но вече с 1,5Ah батерия.
stan73 - майстор
Аз моят големият винтоверт с патронник Рьом го продадох. Оставих си само "малкото Гризливертче" и ще си оставя единият от Бъджетите (който е много як - от първите (има си и спирачка, усещането при работа с него е солидно, а моторът му се ползва и в син Бош)). Три винтоверта продадох вече, остават още 2) и ще си оставя само 2. Достатъчно ми е - единият за пробиване на пилотни отвори, а другият за навиване (предпочитам да не навивам направо, че дървото обикновено се пука). Аман от мании, мисля да свия инструментариума до необходимото само... :)
mitko64 - майстор
Аз пък съм като мечо Пух, мераци нещо ми се въртят за 14,4 или 16V.Между другото пак на 06.11 швабите пак пускат любимите ти длета на ADW(още ме яд , че ги изпуснах). Пуснали са онлайн и един комплект 12 длета, с различна форма, в дървена кутийка за 22 евро, както и една много хитра ножовка на Pawerfix, която става на трион, злодейка и още нещо с тесен лист- 4 в 1 я дават.
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: