Нека намерим най-тънките цени.
mgbagera - специалист
Някой има ли мнение за разклонителя от другата седмица :?
vsm - напреднал
Разклонитела го имам, всичко съм си вързал на него, което е електроника.
Мнение нямам , защото не съм имал проблеми с тоците.
При пренапрежение той буфка вътре и вече нямаш разколонител :-D
resistbody - майстор
Миналия ден ми блокира спусъкът на инфрачервения термометър, първия момент помислих че е замръзнал от студа, но като излязох от камерата пак така си остана... Ако не беше от Лидъл до сега да съм го разглобил :D утре ще им го нося за ремонт и ще взема 2 комплекта ключове, ако са като старите (много добри за парите си)
gnt69 - майстор
mgbagera написа:
http://prikachi.com/images/718/8598718i.jpg

Това пускали ли са го при нас или да го очакваме ?

П.П:Брошурата е от 18-ти. В германия са му хвърлили око но почти никой не се е добрал до него. Твърди се че било много добро :?
Другата седмица го има в Румъния ама 90лв.
http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id ... aleAttr=ro
mgbagera - специалист
resistbody написа:
и ще взема 2 комплекта ключове, ако са като старите (много добри за парите си)

Пиши после дали са като старите ;)
tntcom - специалист
mgbagera написа:
resistbody написа:
и ще взема 2 комплекта ключове, ако са като старите (много добри за парите си)

Пиши после дали са като старите ;)

Аз си ги взех за колата и не само. Предните ги бях пропуснал, тези изглеждат добре. Звездо-гаечни, пише че са хром-ванадии от Индия, с картонената кутия. Удобни на дължина с матиран дизаин предполага по-добър захват с ръкавици и са полирани по главите. Размерите са от 6 до 21, без 20мм по DIN 3113. Имат пластмасово органаизерче с дръжка и възможен монтаж на стена, така че ще се забелязва ако някой не е намястото си. Ще са ми иделни в багажника, че до сега бях с различни събирани от комплекти в една наилонова чантичка :rolleyes: .
EDI - майстор
Ихааааа, интересно станало. :lol: Я па най-обичам да видя на фото нещо пипнато от ръчичките - докато се прави и крайния резултат.Без значение какъв е инструмента и какво точно се прави.
Последна промяна от EDI на пет яну 29, 2016 3:51 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
Тя тая работа не зависи от марката на инструмента.Нема ли ръчичка, нищо не става.А по въпроса на ФЕСТУУЛ може тема да се открие, та да ви покажа, че нещата вече ич не са както продължава да им се носи славата по села и паланки.А темичката все пак касае определен магазин и неговите инструменти, не да си ги мерим.
monster18 - специалист
Колеги голям филм със моя мерак за гидора напред отивам и във гондолата останали 2 броя куфари единия отворен със липси и един не разпечатван и на косъм бях да не си купя ама късмета беше с мен и не ме изпревари никой .И вече имам така мечтания куфар с гидори . :partyman:
Kirilpm - специалист
Взех битовете с тресчотката и ключовете,за парите си стават,тресчотката очаквах да е пробита с отвор за битове а тя се оказа обикновена на 1/4 с преходник,но здраве да е.Хвана ми окото този накрайник,който съм заградил на снимката,едва ли някога ще го използвам,но ми е интересно за какво служи :?

Прикачен файл

270080_03_f.jpg
270080_03_f.jpg (70.54 KиБ) Видяна 1833 пъти

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: