• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
milev5 - специалист
Търся някакво цифрово радио, като например развален дискмен с радио, mp3 плеяр с радио или авто сиди с цифрово радио.
Не ме интересува дали им работят другите екстри освен радиото.
От както пуснаха цифровата телевизия на село почти нищо не хващам на старият касетофон освен смущения.
За сметка на това пускам телефона и станциите чуруликат.
Мисля да натикам някаква малка машинка в старият касетофон или ако е авто радио да го сложа в някоя кутия, един траф, говорителя от старата точка :D и газ до дупка :D
Най много ще се радвам на нещо малко от типа на сиди плеяр или mp3-ка, защото ще имам по малко работа.
Може и само платка да е останала не ме бърка.

Много ще съм благодарен ако някой има нещо за изхвърляне.
От Варна съм.

С доставки няма смисъл, един MP3 плеяр струва 7-8лв и ако някой няма нещо за боклука ще купя един за майка ми и ще разглобя старият дискмен.Въпреки че никак не обичам да развалям нещо което работи.
sstefanov - майстор
milev5 написа:
...цифрово радио, като например развален дискмен с радио....
Тези двете неща са несъвместими в едно изречение.
milev5 - специалист
sstefanov написа:
milev5 написа:
...цифрово радио, като например развален дискмен с радио....
Тези двете неща са несъвместими в едно изречение.
Разбрахте просто не знаех как да го напиша, имах предвид радио което се настройва по този начин .Не знам как да се изразя.
Chefo77 написа:
milev5, виж това. Не е подарък, но ...

http://olx.bg/portativno-radio-i18081029
Благодаря за предложението, но съм решил ако ще купувам да е MP3 плеяр и ако до другият Четвъртък никой няма да хвърля нищо, взимам MP3 плеяра и разглобявам дискмена.
shotik - майстор
milev5 ,уокмен с радио става ли за твоята цел,имам един,станциите се избират с въртене на колелце,работи на FM и AM обхвати,дори сега докато пиша го слушам ,звукът се възпроизвежда от слушалки -стерео,но те са ми от друго радио.Модел YUSAN YS - 682, мисля ,че е японски, а не е китайска реплика .
Ако те интересува ,пиши едно съобщение.
milev5 - специалист
shotik написа:
milev5 ,уокмен с радио става ли за твоята цел,имам един,станциите се избират с въртене на колелце,работи на FM и AM обхвати,дори сега докато пиша го слушам ,звукът се възпроизвежда от слушалки -стерео,но те са ми от друго радио.Модел YUSAN YS - 682, мисля ,че е японски, а не е китайска реплика .
Ако те интересува ,пиши едно съобщение.
Не става .Ползвай си го със здраве :) Пробвах няколко стари касетофона, но всички станции са с ужасни смущения .Дори опънах един кабел до покрива за антена, но без резултат.
Andri01 - майстор
Подарявам вана за баня. Размери 1,60/0,50м., пластмасова.
hidrazin - майстор
Продължавам да подарявам частите от матора на въпросната косачка.
http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 60#p620317
Колегата kabel96 явно се разубеди.
:partyman:
stiv1961 - майстор
Той кабела и на мен нещо не се обажда, да не е в чужбинско :? Мен специално ме интересуват карбуратора, резервоара и въздушния филтър..... ако има и жило за газта.
hidrazin - майстор
stiv1961 написа:
Той кабела и на мен нещо не се обажда, да не е в чужбинско :? Мен специално ме интересуват карбуратора, резервоара и въздушния филтър..... ако има и жило за газта.
Ами чух се с него. Той си мислел че е цялата косачка със шасито.
Карбуратора, резервоара и въздушния филтър ти ги запазвам. Жила няма. Като идвам към Зарата ще ти ги донеса. Освен ако не е спешно де.
Дай ми на лични телефон за да ти се обадя като идвам.
:partyman:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: