Търся някакво цифрово радио, като например развален дискмен с радио, mp3 плеяр с радио или авто сиди с цифрово радио.
Не ме интересува дали им работят другите екстри освен радиото.
От както пуснаха цифровата телевизия на село почти нищо не хващам на старият касетофон освен смущения.
За сметка на това пускам телефона и станциите чуруликат.
Мисля да натикам някаква малка машинка в старият касетофон или ако е авто радио да го сложа в някоя кутия, един траф, говорителя от старата точка
и газ до дупка 
Най много ще се радвам на нещо малко от типа на сиди плеяр или mp3-ка, защото ще имам по малко работа.
Може и само платка да е останала не ме бърка.
Много ще съм благодарен ако някой има нещо за изхвърляне.
От Варна съм.
С доставки няма смисъл, един MP3 плеяр струва 7-8лв и ако някой няма нещо за боклука ще купя един за майка ми и ще разглобя старият дискмен.Въпреки че никак не обичам да развалям нещо което работи.
Не ме интересува дали им работят другите екстри освен радиото.
От както пуснаха цифровата телевизия на село почти нищо не хващам на старият касетофон освен смущения.
За сметка на това пускам телефона и станциите чуруликат.
Мисля да натикам някаква малка машинка в старият касетофон или ако е авто радио да го сложа в някоя кутия, един траф, говорителя от старата точка

Най много ще се радвам на нещо малко от типа на сиди плеяр или mp3-ка, защото ще имам по малко работа.
Може и само платка да е останала не ме бърка.
Много ще съм благодарен ако някой има нещо за изхвърляне.
От Варна съм.
С доставки няма смисъл, един MP3 плеяр струва 7-8лв и ако някой няма нещо за боклука ще купя един за майка ми и ще разглобя старият дискмен.Въпреки че никак не обичам да развалям нещо което работи.