Този Соларен уред против гризачи, който пускат другата седмица. Досега пускали ли са го, и ако да, някой да сподели мнение, ако го има разбира се 

aiako написа:При мене пускатБрато от ибея, за 150 кинта си взех чисто нов син бош 10.8 с л-бокс,дето само той е толкова. Или иди на някой Car Boot за 50 паунда сет може да вземеш по учукан...
PARKSIDE 16V Cordless Drill
Та се чудя да си я взема или да дебна за някоя от търговете в ebay - мнение ?
yasmania написа:Аз го смятах 2х, в съотношение предложението ти от 160 за Боша към то това за което се двоумеше накрая PSBS 16V, а това че марковите инструменти са по-евтини извън България, мисля е пределно ясно на повечето майсториpgt написа:Защото вероятно не си погледнал цената, на която можеш да си го закупиш Bosch PSB 1800 LI-2 от БГ, затова Х3.yasmania написа:Да, знам че ще кажете - цената на това е колкото 3х Parkside. ... НО това е така за нашия пазар, понеже както знаем - ние сме богата нация, можем да си го позволим.Е що 3х, 160 за Боша е 2х Парксайда, ама вече и аз съм на мнение по-добре малко по-скъпо и по-качествено, от колкото по-евтино и по-калпаво, стига сте се осланяли само на прословутата гаранция от 3 г.
wanderer написа:днес в кауфланд гледах едни магнитни ленти за инструменти. здрав магнит и около 60 сантиметра дълги, но не ми хареса цената от 10 кинта броя. не съм сигурен, че си спомням добре, но май в лидъл са пускали такива. ако да, какви са като размер и цена/качество. ако са читави да се ослушвам при повторна продажба.През месец ги намалят на 5-6лв, по добре са от лидълските, защото имат съединяващи монтажни пластини, а лидълските нямат. С кауфландските седи по готино като се навържат 2-3 и са повдигнати и може дда закачаш по-големи лули примерно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: