Нека намерим най-тънките цени.
Avas_co - майстор
n_a написа:
Avas_co написа:
И ние тук още си ги знаем като Конрад, нищо че нямат нищо общо с немците, не знам дали още става да си поръчаш нещо от каталога на немците.
Лятоска от Конрад ме пратиха на Щайнбергер на каталога, начи са едно и също. Тъпо така с имената, но явно не им пречи на бизнеса
Ммм, аз доколкото съм запознат нямат абсолютно нищо общо с http://www.conrad.com/ce/en/?WT.srch=1& ... GwodlaUK8Q освен, че навремето през тях можеше да се поръчва от каталога на немците, може и още да може, ама...
В момента продават масовата китайска шитня и не намирам и два продукта, които да им съвпадат с немците, не че и там няма китайски шит.
bagera1 - специалист
Взех комплекта тресчотка с битове, не съм го пробвал, дано да е ок. Не ми хареса бялата основа където лежат битовете, не се виждат номерата макар и да са релефни. Мисля да го побългаря с черна боя и да изтъркам върха на номерирането
sstefanov - майстор
Този е с по-хубавите човки:
http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=7326
nanobanano - специалист
В каталога на практикер има индукционен в куфарче за 22 лв на ейнхел.Бива ли го?
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
http://onebgshop.com/%D0%9F%D0%BE%D1%8F ... 1%82%D0%B0
Аз имам този но не знам дали е по-добър от лидълския,за парите си е прекрасен,още го позлвам с оригиналната човка.Само внимавай откъде го взимаш че цените варират от 10 до 40 лева.
Посредствен поялник. Ако ще купува такъв, може със същият успех да си купи с дървена дръжка за 2лв.
vasko9999 написа:
Искам да помоля знаещите да споделят за някакъв поялник който е по-хубав от лидълския и съответно да става за любителски цели,понеже и на мен ми предстои купуване на поялник.Разбира се,не на цена от 100 и кусур лева.Благодаря предварително на отзовалите се.
CT 936C станцийка. Имаше в я Щайнбергер - вид дали я имат още, има я в NN Електроник - но на двойна цена. Ако ти трябва просто един тъп поялник, ZD 99 - евтинийка. Нагревател - 3лв, човка - 1лв. Струва около 25лв. Поялник със стойка и регулатор на мощност - най-простото и елементарно. За сметка на това става. Ползвам един такъв, когато запоявам с киселини, кофти неща или не ми се хаби по-фината станцийка. За 3-4 години не е мръднал.
Имай предвид, че поялниците с повече глезотии като керамични нагреватели, фина терморегулация, кухи и разни човки по форма оскъпяват нещата. За станцийката керамичен нагревател струва 10 пъти повече, отколкото за ZD99. Не че съм сменял, но имам резерва. И човка имам резерва - 5 пъти по-скъпа, отколкото на ZD99.
nanobanano написа:
В каталога на практикер има индукционен в куфарче за 22 лв на ейнхел.Бива ли го?
Ако си говорим за поялници, по-добре не се занимавай с индукционни, особено евтини.
Kirilpm - специалист
Намери ми такъв поялник с регулиране, на стойност 2 лева и ще си взема веднага,даже няколко бройки ще взема.Май отново говориш за нещо,което си виждал само на снимка,понеже до колкото ми е известно една човка струва 2 лева :?
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Май отново говориш за нещо,което си виждал само на снимка,понеже до колкото ми е известно една човка струва 2 лева :?
Керамичен нагревател за поялна станция струва много повече от 2.50лв, човка също. Предимството е, че с керамичен нагревател от включване до готовност за работа са необходими не повече от 10 секунди, обикновеният поялник - много повече.
п.п До питащия - най-добре да инвестира в поялна станцийка, имам опит и с посочената CT 936C. Доволно за парите си работи - 45лв. Загрява бързо, поддържа температура с малък толеранс. Оферта с уникално съотношение цена/качество/възможности.
Последна промяна от toolegittoquit на нед яну 31, 2016 12:34 am, променено общо 1 път.
Kirilpm - специалист
С много думи нищо не каза,не ми отговори на въпроса,че дори и една майна не можа да ми теглиш.Та чакам да видя регулируемия поялник за 2 лева,нямам претенции за дръжката,ако ще и сап от лопата да е
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Та чакам да видя регулируемия поялник за 2 лева,нямам претенции за дръжката,ако ще и сап от лопата да е
Няма такъв и никакъв грездей няма да регулираш с тоя боклук от 10лв. Видя ли някой остроумно да ми предлага подобни - в кофата. След като заради боклуци за малко да прецакам многослойна печатна платка.
toolegittoquit - майстор
Точно поялника, който си дал съм го ползвал и полетя в кофата. Паянтова изработка, калпав регулатор. Казах най-оптималното. С което човек няма да сгреши. Най-малкото препоръчвам продукти с някаква марка и гаранция, а не долен боклук, който дори не би трябвало да може да се продава в България. Дори няма Шуко щепсел. :x
Ако ще е марка Линг Лонг Пунг, то има китайски поялници по 2лв. Ама наистина китайски. Имам такъв, за нищо не става, освен да запоиш 2 жички заедно, ама грее там. Вече 8 години. Бях го взел на шега от тоталната бакалия.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: