Аз съм със стария 280 вата и съм доволен, но май го взех на78лв. После го пускаха на разпродажба по 35 та щях да се пукна. Братчеда миналата година отишъл да го купува(310 вата) в 9 часа, но бил изчерпан в цяла София.
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
mitko64
- майстор
fore написа:На кое викате мултикърт ?На това http://www.lidl-service.com/static/1496 ... _BG_EL.pdf .
presar
- специалист
mitko64 написа:Аз съм със стария 280 вата и съм доволен, но май го взех на78лв. После го пускаха на разпродажба по 35 та щях да се пукна. Братчеда миналата година отишъл да го купува(310 вата) в 9 часа, но бил изчерпан в цяла София.Те тогава май изобщо не го пусна по магазините,никъде го нямаше.
Chefo77
- майстор
mitko64 написа:Днес в монтанския Лидл видях на билборд мултикътъра за 08.02., но за цената не се усетих да погледна. Ще пуснат също и комплектите му консумативи по 12 - 13лв., не запомних точно. Та се оформя пазаруване.69 лева с ДДС

Машинката не е лоша, за 35-те лева, за които я взех навремето, е перфектна! Колегата още си ползва неговата, стотици метри первази на каси е подрязал, никакви грижи!
anabolicbeast
- специалист
Първият модел 280 ватов ми се струва най-сполучлив. На предната промоция си бях купил 310-ватовия и след около половин час работа сумарно се появиха симптоми като на колегата lov (по спомен). Машината започна да загрява много след 2-3 мин. работа, да мени обороти и да губи мощност. Машината постъпи в магазина за ремонт и съответно след около месец и малко, случи се около някакви празници и се получи забавяне, аз получих чисто нова и в пълен комплект машина от първия модел. За сега нямам оплаквания, освен че малко по-трудно пасват консумативите на пъпките.
jekasus
- майстор
Chefo77 написа:69 лева с ДДСНемската цена без ДДС или сме най-богата държава в Европа?...
http://www.lidl.de/de/parkside-multifun ... b1/p213161 (51.17лв)
Отдавна ме вълнува тоя въпрос за цените на инструменти - защо са по-високи от Европа (и Русия също)?
62лв срещу 69лв. Много боли. Вероятно у нас е предвиден по-голяма загуба от продажби и обслужване
mitko64
- майстор
jekasus написа:В случаят, при условие че има лого filiale, негодуванието ти е основателно, нашата цена е надута. Когато има само on line, слагаш близо 5 евро отгоре. Иначе като скъпотия, Малта си държи палмата както винаги http://www.lidl.com.mt/en/Offers.htm?ac ... l&id=18121 .Chefo77 написа:69 лева с ДДСНемската цена без ДДС или сме най-богата държава в Европа?...
http://www.lidl.de/de/parkside-multifun ... b1/p213161 (51.17лв)
Отдавна ме вълнува тоя въпрос за цените на инструменти - защо са по-високи от Европа (и Русия също)?
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература