Нека намерим най-тънките цени.
sstefanov - майстор
Нещо напоследък не виждам бирата в комплект от 6 бутилки? Някой знае ли подробности?
EDI - майстор
2мм на 70 см малко ли ти се виждат :lol: Аз имам от комплекта с три ъгъла, като и трите ги разфасовах и калибровах допълнително със шлосерски калибър, щото в общи линии ич не бяха точни.Колонната изглежда добре, особено мощността - 500 вата е гледам.Мултито също изглежда добре поне на вид и на мощност.
fore - майстор
Обер-фрезата която взех ми се струва изработена по качествено от предшественичката си като материал на пластмасата. Имаше доста бройки.
Обаче от свредлата (борчетата) за ламарина с титаниево покритие и за тапи имаше по един, два комплекта.
Взех за ламарина, смесените за дърво,фрезоване и ламарина за тапи-четиривърхите и тези за панти.

Незнам тия за пантите дали за заточени добре.

Интересно ми е каква е разликата между цилиндричните за тапи и четиривърхите ?
По клиповете и тнт ми прави впечатление че се ползват тези четиривърхите.
Цилиндричните каточели са за по меко дърво ако не греша.
monster18 - специалист
Аз имам колонната бормашина от миналата промоция и съм много доволен от нея ;) а относно следващата промоция мисля да се заредя със комплекта от трите прави ъгъла и комплекта клещи според вас големи или малки ще са ?Хубаво е че пускат вече по на често инструменти ,защото съм изключително доволен от тях ама трябва да работя извънредно май хахаха то гидори то куфари сега пък друго ще ме убият у дома хахаха ама манията си е мания :D
Николай Николов - специалист
Може ли да помоля някой колега да ми вземе оберфрезата и да я прати по Еконт, тъй като няма да имам възможност да ида до Лидъл скоро, поради проблем с автомобила ... :evil:
Анонимен1
Сутринта в Младост 3 магазина, видях един човек да излиза с очевидно последната фреза. Това беше към 8.45. Имаше ключове, стойката за бормашина, 10-на бормашини, битове и свредла. Свредлата за тапите, като че ли бяха най-малко и май свършиха накрая.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
В Русе център имаше поне 5-6 оберфрези преди час
:-D Аз хитро отидох късно и замбите свършилииии
Фърбата - специалист
n_a написа:
Аз хитро отидох късно и замбите свършилииии
E, по- хитро от това- здраве му кажи. По този начин- гаранция, че няма да се охарчиш.

Поялниците с регулиране на температурата- добри ли са за парите си? Някой купи ли си вече от тях?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Фърбата написа:
n_a написа:
Аз хитро отидох късно и замбите свършилииии
E, по- хитро от това- здраве му кажи. По този начин- гаранция, че няма да се охарчиш.
И предния път така направих. Трябват ми замби, но само при мисълта да чукам по нещо с резба и ми изтръпват зъбите :-)))
sashot - специалист
Аз преди малко заприходих две пет-литрови туби моторно масло 10W40 с търговско име W5 на Лидъл.
Според написаното на етикета маслото е полусинтетично и отговаря на спецификации ACEA A3/B4, API SN/CF и отговаря на фирмени изисквания MB 229.1 и VW 50101/50501, подходящо за бензинови и дизелови двигатели, вкл. с турбокомпресори и дизели с директно впръскване на горивото. Т.е. за Паджерото с 2800 ТД трябва да е напълно подходящо. А цена 29.99 за 5 л. е даже много и много изгодна.
По принцип не правя компромиси с маслата, но Лидъл са сериозна верига и едва ли биха си позволили да продават ментета, които не съответстват на написаното на етикета.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: