Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Tук е най евтин http://www.tashev-galving.com/073+INC+0 ... 1%83%D1%81 . Имат и крепежи всякакви.
Изскочи ми и нещо, което два пъти ни подминава. Да видиме само каква цена ще му сложат.
http://www.lidl-service.com/static/1513 ... _BG_EL.pdf . В Германия е 30 евро.
fore - майстор
От Ташевите купих доста Спаркита и тнт, но за един патроник Илиенци ми е по близо зад блока. Нафтата падна, но пак си е с левове :wink:
profesionalist_wood - майстор
Вече ме амбицирахте да взема онази бормашина от лидъл да я видя каква е :lol:
Kirilpm - специалист
Намери си Българска втора ръка и не се занимавай с глупости,според мен такова нещо един път се взима.Все едно да си взема струг от Лидъл?Ако ще го ползваш един път в седмицата става,но ако ще работи здраво бих взел нещо по масивно.
И аз си мисля така че е излишно....само да направя колелата от алуминий и да сложа плътна тръба... :?
Kirilpm - специалист
Аз по-скоро бих набил плътна ос в тръбата,но като направиш това,като сложиш алуминиеви шайби и като оправиш в движение другите работи които не ти харесват,какъв е смисъла да вземеш тази,а не някой модел който си е излязал така от завода и просто се нуждае от освежаване?Като се замисля че бормашниата я ползвам за операции от почистване и поставяне на клапани до елементарно фрезоване не бих искал да откаже когато ми трябва.
Защо плътна ос в тръбата? Може да се излее разтопено олово за тежест :razz:
Kirilpm - специалист
Ами просто ми е по-лесно да намеря плътна ос и да я остържа по размер отколкото да намеря толкова олово и да го разтопя.Предполагам и с оловото ще е е добър резултата.Но само като я погледнах в магазина не ми вдъхна доверие.На българските плота е целия отливка от чугун с две масивни плочи,само менгемето тежи колкото лидълската бормашина,пък ако се работи нещо по-голямо теглото си има значение.
Явно съм безнадеждно откачил щом купувам на поразия :-D
Фърбата - специалист
profesionalist_wood написа:
Защо плътна ос в тръбата? Може да се излее разтопено олово за тежест :razz:
Надявам се не го мислиш сериозно...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: