Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Все си мисля, че слабото място не е самата тръба, а гнездото, в което "ляга". Поне аз не съм видял изкривена тръба, но откършено гнездо съм виждал.
fore - майстор
Тази колона се прави единствено и само от плътна стомана, както е и при Елтоската и другите стойки.
Това че е куха изобщо не е добре, но е компромис заради цената.

Оловото и алумина са меки метали и нямат работа в подобни конструкции, та дори и като пълнеж.
mitko64 - майстор
На моята БМ12, едва ли колоната е плътна с този D 76 мисля беше, пък и някакъв шнек влиза вътре за повдигане целия корпус нагоре. Ако знаех, че ще я наследя, нямаше да се занимавам с лидълската. Иначе верно и е много тънкостенна колоната. даже бях приготвил дебелостенна тръба Ф48,3 Х 8 Х 32,3 да я престъргваме, но тъстът почина и продадохме струга с жената, а тръбата я дадох на комшията.
Virtex - майстор
Някои ползвал ли е мулфтифункционалният уред за рязане и шлайфане от миналата седмица като уред за шлайфане ?

Или по-добре да изчакам 3 в 1 мулти-шлайф, който вероятно пак ще пуснат по някое време, тъй като засега надали ще го ползвам за рязане уреда.
mitko64 - майстор
Ползвал съм стария 280вата доста вместо делташлайф и си е като делташлайф, за довършителни операции в ъгли. Аз нещо съм резервиран към този 3 в 1, но да кажат колегите. Имам и орбиталния 270вата на Лидл, много корава машинка и доста производителна. Чакам да пуснат чист(не 3в1) плоскошлифовачен.
mgbagera - специалист
Някой връщал ли е гаранционна стока в Лидл ?
Пневматичния гайковерт (тоя за колите) издъхна след доста работа и ще го нося за ремонт или подмяна.

Искам да попитам само пистолета ли да занеса или цялото куфарче ?

Друг имал ли е проблем с този пистолет ? При нас му отказа едната посока на въртене.
grizan1980 - специалист
potrebitel22 написа:
Някои ползвал ли е мулфтифункционалният уред за рязане и шлайфане от миналата седмица като уред за шлайфане ?

Или по-добре да изчакам 3 в 1 мулти-шлайф, който вероятно пак ще пуснат по някое време, тъй като засега надали ще го ползвам за рязане уреда.
Аз съм го ползвал, е старият вариянт де, няколко пъти съм го ползвал за шлайфане на трудни места , по колата също. Рязал съм тръби , летви, дъски. Ползвал съм го и за шабър. На всичко отгоре го взех и когато беше на разпродажба. Така че съм доволен. :)
vasko9999 - специалист
Искам да попитам някои от колегите които миналата седмица си взеха въпросния многофункционален инструмент (http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20310%20B1),че нещо моя ми се струва малко шумничък за 310 ватов инструмент.Не знам точно как да го опиша но освен че е шумен звука му е и някак дразнещ когато е на празен ход все едно изпада в резонанс,на първа степен се чува най-осезаемо вече втора трета и нагоре малко се пооправя,когато се натовари с рязане,шлайфане тогава няма проблем.Да не би пак да съм попаднал на кофти бройка или и при вас е така?Други забележки към него нямам.
Последна промяна от vasko9999 на вт фев 16, 2016 10:26 pm, променено общо 2 пъти.
Chefo77 - майстор
Така са всички, колега.
Причината не е в инструмента, а в ножчето - то вибрира и издава този звук.
Щом не те дразни като реже, значи е ОК.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
mgbagera написа:
Някой връщал ли е гаранционна стока в Лидл ?
Пневматичния гайковерт (тоя за колите) издъхна след доста работа и ще го нося за ремонт или подмяна.

Искам да попитам само пистолета ли да занеса или цялото куфарче ?

Друг имал ли е проблем с този пистолет ? При нас му отказа едната посока на въртене.
Носиш всичко

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: