• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Аз на подобна съм монтирал герунга, но с винтове и не го демонтирам. Та се чудя дали не отнеса ли и аз една. Имам и от другите стойки сгъваеми 2 броя. Удобни се оказаха а рязане на ОСБ-тата за стените и пода
Сега монтирам окачен таван от пвц ламперия. Та използвам някои уреди, които скоро купувах. Чудех се с какво да режа панелите, понеже имам много алтернативи и като начало пробвах с 76мм флекс 12в с универсалния диск- приказно удобно и точно. Много добре става. И бай-лазерната рулетка от лидл Борово направо спести мъки. Ширина от 2.58м до 2.63м. За всеки панел се мери дължината и лазера супер удобно и точно. Нито един панел повече или по малко (чук чук, че ми останаха още 5 :-D ). Фрезите 73мм за осветителните ЛЕД супер и един куп други интрументи
agj - майстор
чет юни 28, 2018 2:30 pmvencil написа:
Може ли мнение за работната маса, здрава и надежна ли е? Предполагам че ще ми е удобна но струва ли си парите.
Изображение
А колко пари е?
Аз такава ползвам от няколко години ,обаче е на Райдър.Бях я купувал от Практис на промоция за около 25лв.Доскоро ми служеше вярно и реших че е достатъчно здрава за да ме издържи стъпил върху нея.Но уви,.. единия плот се счупи!Така че като здравина -плотовете не са здрави!Иначе като конструкция е добра, и много удобна.
klomo - специалист
Не били здрави!? Това е МДФ, не е да се катериш по него. Ти стълби от МДФ, ХДФ или ПДЧ виждал ли си? Сигурно си поне 100 кила, гордостта на мама и на тати.
etconev - специалист
чет юни 28, 2018 2:48 pmEDI написа:
Бомба си е масичката.Ползвам такава от много години /кауфландска, но е същата/ и ми помага много при рендосване и шлайфане на греди и други подобни неща на двора.Даже понякога я ползвам за магаре, слагам талпа между нея и един стол и се хецам отгоре.
И аз ползвах стол, че да си рендосвам гредите и точно за това си купих и втора. Сега е много по-удобно
EDI - майстор
Каня си да взема две за вилата, независимо от кой магазин, че работа ме чака там.
agj - майстор
чет юни 28, 2018 8:07 pmklomo написа:
Не били здрави!? Това е МДФ, не е да се катериш по него. Ти стълби от МДФ, ХДФ или ПДЧ виждал ли си? Сигурно си поне 100 кила, гордостта на мама и на тати.
Не ,не съм 100 кила!Но ти дори и да си по слабичък ,ообено пък умствено, :-D, хич не се опитвай да стъпваш по МДФ-а, че ще паднеш лошо!!!
radius - майстор
Колко пари е тая маса и кога я има, че нещо не я намирам в брошурите?
burkov - специалист
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=12831
35 кинта.

Има я и тук ама е повече:
https://www.onlinemashini.bg/rabotna-ma ... allery]/0/
49 лева
radius - майстор
Мерси.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Някой някога купувал ли е ролковия нож? Взех го и за проба нарязах един мокет.... Става. Резервни ролки има ли, пластмасата чупи ли се?
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: