Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
И аз се каня на ножицата.20 лева къде не съм ги дал, пък и все ще ме изкара да режа по 10 клона на година.
ZEDYCUS - майстор
:partyman: Закъсня линка, взех ги тея Лидълските краци, даже не ги разопаковах седят в колата да пътуват директно за вилата.
По добре да са малко по меки, имам един там с чупени зъби от презакаляване.
fore - майстор
Някой взема ли е пневматичният ехцентър-шлайф да каже става ли ? 25 литра бутилка храни ли го ? Щото по спецификациите не видях изискване за мин литраж на бутилката.

За пилене би трябвало да става, а за полиране ? Тежичък е.
nbr - специалист
Ножицата за клони я имам от предна промоция. Харесва ми. Бързо става разчистването на клоните из градината с нея.

Някой с впечатления от лаковете за дърво?
kr1100 - майстор
fbr написа:
Тая ножица за клони ми се вижда невзрачна. Поне за мен. Имал съм два вида, едната се оказа прекалено закалена и острието се счупи за нула време. С другата все още работя, но острието е тънко и нееластично, закривява се и почва да дъвче.
В инструкцията / книжката към ножицата/пише за клони до 30 или 40 мм - н помня точно. Тези ножица не са за сухи клони , а още по-малко за бадем. Офф преди време и аз отчух парче от резеца при борба с клон на бадем.

ПОказаната ножица на линка е наистина яка работа
mitko64 - майстор
Aко ни е необходима ножица за по- дебели клони, примерно Ф50мм., трябва да имаме в предвид, че са много бавни за обслужване. Ползвал съм на Аldi този модел https://www.discounter-archiv.de/Getrie ... 382386.php и мога да кажа, че ме хващат нервите докато отрежа някой клон, то е едно помпане с прищракване. Сегашният лидълски модел е май с разминаващи се остриета и не знам как е, но имах два чифта с тип наковалня острие, та мога да кажа че до 40мм. режат без проблем. Надявах се да пуснат кастрачката с прът и работната масичка, но явно ще се чака още някоя седмица.
vasko9999 - специалист
В крайна сметка тези кози краци стават или не?Само колегата ZEDYCU ли си ги е купил? Какво производство са OWIM,ADW....?На снимките в сайта тънки ми се виждат.
fore - майстор
Никой нищо за пневматиката не сподели ?
kr1100 - майстор
mitko64 написа:
Aко ни е необходима ножица за по- дебели клони, примерно Ф50мм., трябва да имаме в предвид, че са много бавни за обслужване. Надявах се да пуснат кастрачката с прът и работната масичка, но явно ще се чака още някоя седмица.
Аз затова си купих през 2014 г ел. кастрачка с разтегателен прът., а след няколко посъветвания по главата от клони и каска :-D
Последна промяна от kr1100(стар) на пет фев 26, 2016 1:41 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Ето и най- новата лидълска гъзарийка http://www.lidl.de/de/parkside-schleifr ... a1/p215512 . А за каските, гледам Aldi са пуснали нова телескопична ножица, та на снимката кастрача също е с каска https://www.aldi-sued.de/de/angebote/an ... mschere-2/ . :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: