Значи водоструйката я бива така ли? Че нещо съм се меракландисал за нея 

EDI написа:За водене сигурно бива, но аз за водач си имам пригоден линеал от паркетина ламинат, та и затова не я взех.Не е и малко пари наистина, 30 лева идваше.Иначе с ръчен циркуляр рядко ми се налага да режа, та самоделната шина ми върши работа.Иначе е доста дълга и който няма шина за водене ще му свърши добра работа.Е на мен дърводелството ми е далече. Гледам да се справям само с ръчни инструменти. Нали показвах в темата с вратата с какво разполагам и какво се получава.
mitko64 написа: Mоже пък да излезе и при нас. Другото е че Райдер имат сходен гайковерт за 100-на лв.Тоз' гайковерт на Райдър, ако споделяме почти личен опит, аз не бих го гледал изобщо. Колегата си го взе, разви точно 3 (три) болта на джантите на вагината и оня взе, че спря. 2 месеца седя в сервиза, защото нямало части, накрая се опитаха да му откажат гаранция (защото бил претоварен), дирекно писмен отказ, жалба към КЗП и му го смениха - и той чисто новия само го пробва и го засили в продавалника. Няма да коментирам сервиза, че не можаха да се разберат кой трябва да обере калая между тях и Евромастер (ако не се лъжа), но на третия болт на развиване да изпуши не е на хубаво.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: