Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Значи водоструйката я бива така ли? Че нещо съм се меракландисал за нея :)
nikolson - майстор
Тия са сменили ножицата за клони, с ножица за храсти. Учудих се аз, че всички цени са качени, покрай покачването на долара.
EDI - майстор
Ножицата за клони беше миналата седмица.Жестока е, жената ми купи и в четвъртък и взех акъла на вилата и не мръдна.Който намери някъде да си купи.В Ямбол няма, вчера гледах.
lov - майстор
EDI написа:
За водене сигурно бива, но аз за водач си имам пригоден линеал от паркетина ламинат, та и затова не я взех.Не е и малко пари наистина, 30 лева идваше.Иначе с ръчен циркуляр рядко ми се налага да режа, та самоделната шина ми върши работа.Иначе е доста дълга и който няма шина за водене ще му свърши добра работа.
Е на мен дърводелството ми е далече. Гледам да се справям само с ръчни инструменти. Нали показвах в темата с вратата с какво разполагам и какво се получава. :lol:
nikolson - майстор
Ножицата я имам от есента на 2014г. Тогава и правих малко ревю в темата. Миналата пролет изрязах стари асми, колкото ръката ми дебели с нея. По принцип свежа дървесина реже, колкото може да захапе острието. Даже, когато я купих, я пробвах на сухи клони. 4 см го сряза, е, не като свежо дърво, но не се опря много.
VLADO66 - майстор
Има два вида ножици-едната по-здравата е с двоен назъбен посрещач на ножа.Другата прилича на лозарска ножица.
nikolson - майстор
Тази с наковалнята.
VLADO66 - майстор
Аз имам и двете,втората я взех за всеки случай и чак в къщи разбрах че е по-нефелна.Не съм я ползвал още защото другата не ще да се предаде. :)
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
Mоже пък да излезе и при нас. Другото е че Райдер имат сходен гайковерт за 100-на лв.
Тоз' гайковерт на Райдър, ако споделяме почти личен опит, аз не бих го гледал изобщо. Колегата си го взе, разви точно 3 (три) болта на джантите на вагината и оня взе, че спря. 2 месеца седя в сервиза, защото нямало части, накрая се опитаха да му откажат гаранция (защото бил претоварен), дирекно писмен отказ, жалба към КЗП и му го смениха - и той чисто новия само го пробва и го засили в продавалника. Няма да коментирам сервиза, че не можаха да се разберат кой трябва да обере калая между тях и Евромастер (ако не се лъжа), но на третия болт на развиване да изпуши не е на хубаво.
mitko64 - майстор
Lidl поне с гаранциите не правят въртели, но на мене гайковерт не ми трябва. Виж да пуснеха импакт драйвъра, го отнасях като куцо пиле домат.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: