• 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Mega - специалист
profesionalist_wood написа:
колко кинта е ротенберга? :partyman:

Моя беше малко над 15 лв. преди година. Скоро не съм ходил. Може да мина тези дни.
profesionalist_wood - майстор
Някъде бях чел че отклонение с 6 мм на метър веднага се сривала стена на постройката....дали е така :? Пък и не помня нищо от строителските години. Някой да даде таблица тук а?
ferrari4456 - специалист
30см отклонение ,ако приемем ,че сградата е 20метра :lol:
Има едни стари соц.панелки до столичния КАТ и една от тях по спомен дава отклонение с 2см.... Имаше и другаде с фрапантен допуск но не помня :lol:
Mega - специалист
От новата промоция на Lidl препоръчвам ножиците за овошки, рози, лозе... Перфектни са, режат прекрасно и много чисто. От водния разпределител за маркучите, също съм много доволен.
bulhomes2 - майстор
Аз бих препоръчал в хладилните витрини срещу стелажите, на първия ред, обикновено има по 3-4 кашона, водят го "пушена сланина", но ако не Ви е изпреварил някой друг разбирач, можете да изровите 1-2 парчета почти само месо. 8-9 лв е килото, но е мнооооого вкусна. При нас свършва първо тя, а после суджуците. За на масата говоря, не в магазина...

ПП. Темата била за инструменти..... сори...
torbalan - Дървен философ
E па тва са най-желаните инструменти... Суджуци, сланина... Пушена сьомга...
И презервативите са най-нужните инструменти на майстора! :lol: Де да имаше такива презервативи с надпис BOSCH
LazarGanev - "Велик майстор"
profesionalist_wood написа:
И презервативите са най-нужните инструменти на майстора! :lol: Де да имаше такива презервативи с надпис BOSCH
Е, то по принцип всички презервативи, които се продават са Бош (boş) :-D
Аз пък искам да пише Makita,Kress,Hitachi,Milwokee.... и да правя секс с майсторките по майсторски :-D
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: