• 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 101
Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Кое е лидълското и кое 'нормалното' :-D
cholev - майстор
Десното е лидълско захват SDS +
Другото е явно друг стандарт
themask - специалист
Подсказка - и двете длета са от един и същи лидълски комплект с длетата и свредлата SDS+... Как да му хрумне на човек да оглежда на всяко захвата, преди да купи?!? Мъката е пълна!
ddenkov - специалист
пон юли 02, 2018 11:03 amthemask написа:
Подсказка - и двете длета са от един и същи лидълски комплект с длетата и свредлата SDS+... Как да му хрумне на човек да оглежда на всяко захвата, преди да купи?!? Мъката е пълна!
Тези от допълнителния комплект в кутия ли са?
ddenkov - специалист
Проверих моя комплект - всичко е нормално. Явно лош късмет. В първаия комплект батерия със зарядно, който купих, батерията се оказа дефектна. Сигурно е единствената в целия Lidl ама се падна на мен!
Отивай да ги сменяш или да си вземеш парите.
themask - специалист
Те са купени преди маса време - просто сега ми дотрябва тая х**ня...
nautilus33 - майстор
Да питам тук, понеже знам, че има хора, които си поръчват от германския лидъл. Та, има ли такава услуга някоя фирма Пощенска кутия, на която ако купя нещо, могат да го пратят на техен адрес и след това БГ фирмата да ми го достави в България?
stefanjor - специалист
пон юли 02, 2018 9:01 pmnautilus33 написа:
Да питам тук, понеже знам, че има хора, които си поръчват от германския лидъл. Та, има ли такава услуга някоя фирма Пощенска кутия, на която ако купя нещо, могат да го пратят на техен адрес и след това БГ фирмата да ми го достави в България?
Имам създаден адрес в Германия точно за такива цели. От там доставката се насочва към адрес в България.
Писах ти на лични.
sstefanov - майстор
Писано е във форума.
pratki.de
mgbagera - специалист
Гаранцията на правия шлайф покрива ли гъвкавото удължение ? От известно време има едни силни вибрации и е непоносимо. Като сложа накрайника директно на шлайфа не вибрира.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 101

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 5" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: