• 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 372
Нека намерим най-тънките цени.
Andri01 - майстор
Видях вчера нещо подобно тука,но не знам дали е същия модел. Ако искаш утре мога да проверя и... Кажи.
Ако не ви е проблем ще съм благодарен. Ще черпя, ще платя за услугата ако се намери... ама не искам да плащам на схемаджии...
Andri01 - майстор
Ок, утре ще отида да видя ,и ако е този модел ще го взема. Ще ти пиша тука и ти го пращам, запечатан. :)
burkov - специалист
Гледах при нас имаше и от големите комплекти, утре пиша като съм в магазина, ако има мераклии да кажат.
Djack - специалист
Големите комплекти ги има навсякъде! Няма го черния пърформанс, за гогото и аз не можах да се вредя.......! :?
silent - майстор
ср яну 06, 2021 5:04 pmaddicted написа:
Без да се "запечатат" не искарват и няколко седмици.
ай стига глупости изкарват около година след което малко по малко потъмняват ...полирах моите преди около 2години и половина ..сега тази есен забелязах че са почнали леко да потъмняват и ги минах само с паста без шкурка при което лъснаха...не ги запечатвам с лак или фолио...
XpacTa - специалист
В комплекта има някаква кърпичка напоена с химикал, която е за запечатване. Предполагам дава UV защита. Има две кърпички, и пише, че една стига за два фара, така че ползвах само едната.
Гост - специалист
Мен нещо тая 20V машинка 4 в 1- не ме кефи въобще и ще я връщам. Хем писаха хората(а и има логика), че когато са комбинирани няколко машинки в едно- се прави с известни компромиси...
ky-kyy - майстор
Някой взимал ли си е, този разклонител? Гледам търкаляха се оня ден 2-3 бройки...Интересува ме, с пружинен механизъм ли е, плавно ли излиза, или трябва да се издърпва?

Изображение
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 372

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: