• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
teon - специалист
LazarGanev написа:
Е, то по принцип всички презервативи, които се продават са Бош (boş)
...нямат нищо общо с Бош сегашните :? ...едно време каквипрезервативи имаше еййй... сега само ментета продават - едни мекиии...огъват се...за нищо не стават :x
profesionalist_wood - майстор
Дааа и сегашните миришат при многочасова употреба... :-D :weedman: :eg: Айде модераторо да открие нов раздел ,,Сексология,, белким ще ни е полезен :lol:
stancho123 - специалист
12бр за 2лв :cool:
Внимание слагайте поне по 3бр! :lol: :razz:
profesionalist_wood - майстор
Що по 3 бре? По три наведнъж на оная работа ли?
fbr - майстор
Страшна идея. За раздел "Секс" във форум "Направи си сам"
stancho123 - специалист
Еми да се подсигуриш с 3бр... :lol:
Кво очакваш 12бр за 2лв?
Марковите са 3лв за 3бр тоест лидълските са по 17стотинки ,тоест слагаш 3бр за 51стотинки и така. :razz:
Нали знаеш като искаш да правиш ремонт вкъщи и нямаш пари взимаш 3 "къртача" райдър и почваш... :lol:
VLADO66 - майстор
fbr написа:
Страшна идея. За раздел "Секс" във форум "Направи си сам"
Верно е страшна-колко майстори имаме във форума не е истина :-D
mitko64 - майстор
Mega написа:
От новата промоция на Lidl препоръчвам ножиците за овошки, рози, лозе... Перфектни са, режат прекрасно и много чисто. От водния разпределител за маркучите, също съм много доволен.
Koя от двете ножици? Тази с подложката на долното чене или другата без?
milefox - помощник
Здрaвейте,видях че от утре в Лидъл пускaт зa продaжбa ел.фрезa зa дворa ,мaркaтa е Flora best.Ценaтa и е 150лв и е 710 вaтa.Моля aко някой имa вече тaкaвa фрезa,или друг и инструмент с тaзи мaркa дa кaже дaли е доволен от кaчестеото.Aз смятaм дa я ползувaм в дворa който е около 350-400 квaдрaтa и се притеснявaм дaли ще ми върши рaботa ,и дa не се нaбутaм. Ето и линк. http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-DB2 ... date=23211
fbr - майстор
Според мен тази мощност е безнадеждно ниска за този вид инструмент. Ел. косачка 1100 Вата се претоварва при по-буйна трева, а тук ще се рови почва. Не съм ползвал, но ако заложиш на риска, сподели в последствие.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: