Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
fore написа:
Не разбрах само какво общо има защитата на този патрон за врата с това че се е наложило да се ползва дрелка на ток ? :?
Няма сила акумулаторната. С по голям диаметър бургия се наложи да се разбие въртящата се част на патрона, за да има достъп до ексцентрика. Само с разпробиване на щифтовете въртящата част се въртеше без да движи ексцентрика. Т.е. бравата не можа да се отключи.
stan73 - майстор
sashot написа:
monster18 написа:
В лидъла този път ще пръскат с инструменти ами я кажете за това масло 10 на 40 5 литра за 30 лева как е като качество и дали става ?
Полусинтетика. Покрива WV 505.00 и MB 129.1 . Подходящо за бензинови и дизелови двигатели вкл. с турбокомпресори. Аз го взех за Паджерото - турбодизел. На Пасата - помпа- дюза не бих го сложил.
Нали уж покривало стандарта на Фолксваген, тогава какъв е проблемът (а като се има предвид, че техните стандарти са доста завишени - значи би трябвало да е добро и да става за всичко...) ?
mitko64 - майстор
На новия модел саблен трион, страхотен дизайн са избарали http://www.lidl-service.com/static/1543 ... _BG_EL.pdf . Този път няма да мога да се въздържа и ще го взема щом го пуснат. А за радост на русенци румънещите пускат новия верт 16V http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=1097 .
fore - майстор
Маслото не става за всичко понеже покривало стандартите. Покрива само някой стандарти. 505,01 е за ПД моторите- 5 В 40 !

Това е 505,00 ! Нали карам такава кошница от подписа ми.
Green_label - помощник
Днес тествах водоструйката. Като цяло на хартия е по-добре отколкото в действителност. Моторът от 2100W се представя горе-долу като на старата ми В&D с 1800W. От накрайника тип метла не съм много доволен, тъй като ширината е 5 см, при по-широка вече няма ефект, тъй като по краищата вече струята отслабва изключително. Четката и другия накрайник са ОК. Сглобката на самата машина, кабелът и маркучът са добри. Резервоарът за шампоан е практичен. Според мен това решение е по-добро, отколкото с резервоар, поставен на самия пистолет. Аксесоарите се прибират удобно и не стърчат като на другите водоструйки в тоя ценови диапазон.
Днес при второто пускане забелязах, че тече от маркуча за високото налягане. Точно от там, където е капсулован към металното съединение. Няма как, ще я връщам за рекламация. Дано имат наличини и я заменят на момента.
Като цяло най-много съм разочарован налягането. Хич не се усеща като 110Ва работни... Поне сравнявайки с предишните ми 80-100Ва водоструйки.
Kirilpm - специалист
Високото налягане няма огромен дебит и нагледно малък теч може да му се отрази сериозно.
lov - майстор
Фитилчо написа:
Май, ще я отиграя, че трябва да пускам тръби, кабели скоро.
Имам огромен флекс за камък 2600 вата на протул, обаче тзи ми харесва че прави двата ряза едновременно и освен това май е направено добре прахоулавянето? Някой , който е ползвал да потвърди за прахоулавянето моля?
Благодаря
Не яка ами ужасно яка прахосмукачка трябва и слеь всичко това ще имаш пепел и там дето не очакваш. :lol:
Гласи маски за муцуната и те това е. Само на водно рязане няма пепел. Иначе върши работа дори и в бетон но с внимателно подаване щото двата диска си я товарят с тази мощност. Доста канал нарязах че и едни замазки само че с единия диск да не я тормозя чак толкова.
mitko64 - майстор
Moята е циркулярен тип с дискове 150мм. и по- бавни обороти, друга марка. С голямата лидълска прахосмукачка, ако режа по пода, почти не пуши, но режа ли мазилка и тухла по стена си пушляви. Отзад две струйки прах бълват от каналите, отделно в много случаи мазилката се отдели на блокче, блокира дисковете и машината изкочи от среза. Тогава най пуши. Както казва колегата, хубавата маска е задължителна.
Valyo68 - специалист
Струва ли си:
1. Стойката за ъглошлайф 125/ прилича ми на енхелската в Практикер/ и цената е същата - 35лв.?
2.Ъглошлайфа за 60 лв?
3.Ръчна шлайф машинка 160 вата?
4. За рендето прочетох само добри коментари!
Green_label - помощник
Забелязахте ли как цената на фрезата за канали от 139лв вече е 149 :finga:

В първата брошура си беше с 10лв по-евтино, ама понеже проявихме голям интерес и те вдигнаха 10лв :-D

Иначе за рендето давам положителен отзив. С бащата го тормозихме по едни дъсчета и се представи добре!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: