Нека намерим най-тънките цени.
fbr - майстор
nikolson написа:
Кауфланд Е собственост на Лидъл. Създаден е за инвестиране в Източна Европа, с цел да не се компрометира бранда Лидъл, при неуспех, както се случи с Карфур.
Едва ли. Във Варна например, входовете на двата магазина във Възраждане са на съседни номера. Всеки уважаващ себе си инвеститор, не би правил подобно нещо, при условие че са под една шапка.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
fbr написа:
nikolson написа:
... Всеки уважаващ себе си инвеститор, не би правил подобно нещо, при условие че са под една шапка.
Защо?
stan73 - майстор
nikolson написа:
kuuuuuul написа:
Дочух че Лидъл е купил Кайфланд. :?
Кауфланд Е собственост на Лидъл. Създаден е за инвестиране в Източна Европа, с цел да не се компрометира бранда Лидъл, при неуспех, както се случи с Карфур.
Всъщност не е точно така. И двете вериги са собственост на Шварц Груп. Ето инфо:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0 ... 0%BD%D0%B4
https://en.wikipedia.org/wiki/Schwarz_Gruppe
https://en.wikipedia.org/wiki/Lidl
fbr - майстор
n_a написа:
Защо?
Защото няма смисъл
Георги Иванов(алцек) - специалист
fbr написа:
nikolson написа:
Едва ли. Във Варна например, входовете на двата магазина във Възраждане са на съседни номера. Всеки уважаващ себе си инвеститор, не би правил подобно нещо, при условие че са под една шапка.
Няма нищо чудно в това,на изхода на Русе посока Варна например ги дели един паркинг.

Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
fbr написа:
n_a написа:
Защо?
Защото няма смисъл
Хич не е толкова просто това :-)
stan73 - майстор
Варненци обикновено пазарим и от двата магазина - в смисъл първо в единият, а после в другият. По тази причина тези 2 (Лидл и Кауфланд) които са един до друг са и много посещавани. Аз например първо пазаря от Лидл (по-малко на брой артикули, но обикновено по-качествени) и после влизам и в Кауфланд да си донапазаря. А така също и за собствениците е по-добре, защото докато ги обиколиш си купуваш и поне още няколко неща, които първоначално не си имал предвид...
mizstefan - помощник
Фитилчо написа:
Благодаря.
Банцигчето ми харесва :razz: малко ми е висока цената обаче
Някой знае ли дали минибанцига ще има адаптери за работа с трионче за резбарски лък?
mitko64 - майстор
Сутринта взех ролковия шлайф. Бяха пуснали само 8 бройки в Перник. Повече мераклии имаше за фрезата, трима взеха докато бях там. Първи впечатления- сглобката изглежа добра, добре звучи(малко ромоли, но така е напоследък с повечето им машини). Лявата закопчалка на куфара изпадна още както го разкопчах. Кабелът ми се вижда по- тънък от обикновено. Разчитах много на ламеления барабан, но гледам кривини по- малки от R 3-4 см., трудно ще шлайфа. Като ми се отвори време ще я пробвам в действие. Иначе доста обемисто са я направили, може да натискаш с две ръце.
fore - майстор
mitko64 написа:
Сутринта взех ролковия шлайф. Бяха пуснали само 8 бройки в Перник. Повече мераклии имаше за фрезата, трима взеха докато бях там. Първи впечатления- сглобката изглежа добра, добре звучи(малко ромоли, но така е напоследък с повечето им машини). Лявата закопчалка на куфара изпадна още както го разкопчах. Кабелът ми се вижда по- тънък от обикновено. Разчитах много на ламеления барабан, но гледам кривини по- малки от R 3-4 см., трудно ще шлайфа. Като ми се отвори време ще я пробвам в действие. Иначе доста обемисто са я направили, може да натискаш с две ръце.
Лявата закопчалка на куфара изпадна още както го разкопчах.
:mrgreen: :lol:

Явно е дефект на партидата тази изпадаща лява ! Чудех се дали да проверя сутринта и друга кутия за този лек проблем, но се отказах и вкарах обратно изпадащата лява в гнездото и като преди това притиснах ухото от ПВЦ на кутията и ключалката щракна в гнездото. После не изпадна, след второто ми отваряне. :lol:

Като оставиме тази дреболия, и на мене ми се струва доста голяма тази машина. Очаквах да е по дребна. Като среден флекс е на размер.
Незнам тия консумативи има ли ги и на другите производители.
Взех и аз едно такова странно нещо. Така и така го разглеждах доста, поне да е имало защо.

-----------------------

Този банциг - имаше и от него доста бройки. При него как стой въпроса с консумативите и какво може да се реже най добре с него ? До каква дебелина ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: