Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Консуматив има, ма не ти трябва да знаеш какви пари идва.
Valyo68 - специалист
Взех си стойката за ъглошлайф, сглобих я, бива! Скалата с градуси е афиф работа. Възможно ли е колеги, тази втулка на ъглошлайфа да се замени с лагерче и ако може какъв размер е? Наистина е тежък, но на мен ми трябва точно за тази стойка, слагам го там и за друго няма да се ползва, само да реже. А и бутона за пускане трябва ли постоянно да се натиска за да работи?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Valyo68 написа:
...А и бутона за пускане трябва ли постоянно да се натиска за да работи?
Пробвай да натиснеш спусъка и червеното кръглото на дръжката до него. Направено е за десен палец. Би трябвало да застопори спусъка.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Някой да има отзиви за това нещо http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=38152
Комплект за маникюр и педикюр ?
Valyo68 - специалист
Ъглошлайфа не съм го купил още, тази работа с втулката не ми е ясна и затова попитах, може ли да се направи с лагер? Ако не може, ще си взема евентуално 900 вата РТР премиум, за което четох из форума, че го бива! :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
nikolson написа:
...Според мен...
Нищо не са писали за лидълското
nikolson - майстор
n_a написа:
nikolson написа:
...Според мен...
Нищо не са писали за лидълското
И тука не е писано. :yawinkle:
stan73 - майстор
Valyo68 написа:
Ъглошлайфа не съм го купил още, тази работа с втулката не ми е ясна и затова попитах, може ли да се направи с лагер? Ако не може, ще си взема евентуално 900 вата РТР премиум, за което четох из форума, че го бива! :?
Лидълският е по-добър (даже и този с втулката). Освен това имаш и 3 години реална гаранция...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: