• 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
milefox - помощник
Знaм че710вaтa сa мaлко но си мисля че би трябвaло дa имa редуктор който нaмaля оборотите и вдгa мощностa.Aз имaм ел тример 250 вaтa който ми върши чудеснa рaботa зa рaйгрaсa но е рaйдър,a тaзи мaркa която е фрезaтa нищо не ми говори.Зa товa се нaдявaм някой от форумa дa ми дaде съвет
ESPACE - майстор
milefox написа:
Знaм че710вaтa сa мaлко но си мисля че би трябвaло дa имa редуктор който нaмaля оборотите и вдгa мощностa.
Редуктора не "вдига мощността", само въртящия момент. Ще се набуташ яко с това, особено пък за 400квадрата. Купи си бензинова фреза!
Svetoslavoff1 - майстор
И аз съм леко скептичен. Мотофрезата ми - 5кс сиреч около 4кВт понякога се затруднява, а 700вата...
Може би за някои цветни лехички, или лека почва само за разрохкване. По-скоро спомагателен инструмент според мен.
stancho123 - специалист
Някой ще взима ли пистолета за горещ въздух за 22лв?
Какво мислите за него?
joro39 - специалист
stancho123 написа:
Някой ще взима ли пистолета за горещ въздух за 22лв?
Какво мислите за него?
къде е?
stancho123 - специалист
Имаше опънат плакат на билборд пред лидъла.В сайта не го намирам.Утре ще мина и ще погледна от кога е...
От утре има силиконов спрей за 2,99лв.
Аз ще взема 5 бройки...
mitev75 - напреднал
milefox написа:
Здрaвейте,видях че от утре в Лидъл пускaт зa продaжбa ел.фрезa зa дворa ,мaркaтa е Flora best.Ценaтa и е 150лв и е 710 вaтa.Моля aко някой имa вече тaкaвa фрезa,или друг и инструмент с тaзи мaркa дa кaже дaли е доволен от кaчестеото.Aз смятaм дa я ползувaм в дворa който е около 350-400 квaдрaтa и се притеснявaм дaли ще ми върши рaботa ,и дa не се нaбутaм. Ето и линк. http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-DB2 ... date=23211
Имам подобна,но за да върши работа съм я подсилил с 5кг. гира да не подскача :lol:
torbalan - Дървен философ
Заприходих си и аз една фреза, но чакам да се стопи снега на двора, че да я тествам :)

За справка (от сабалем е):
Изображение
Здравейте колеги! Първо да ви кажа ,че имате много хубав форум!!! И второ:имам едни колебания за ето това нещо http://katalogpromocii.com/lidl-%D0%BA% ... D1%82-2013 (акумулаторна ударна бормашина).В момента ползвам на BLACK and DECKER винтовер 12V.Върши ми чудесна работа за вкъщи,но от време на време ми идва малко слабичък.Гледам ,че не е много пари....139лв де не съм ги дал, ама не знам дали си струва.Досега не съм ползвал тази марка и малко се колебая.Все още го има в Лидъл и си стои на същата цена
stancho123 - специалист
Марката е качествена ,изработката е хубава.
Друг е въпроса ,че аз не бих взел такава бормашина по начало. :-D
Ако ти стигат параметрите й я взимай за изработка и гаранция проблеми няма.Ако нещо й стане и отидеш с касовата бележка връщат парите веднага ,ако проблема е по голям и настояваш.
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: