Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Струва ти се ! Това е без дисплей и е за по малко батерии !

Аз има две от тези с дисплей и с 6 батерии от гамата А + 2 от 9 волта. Едното е с индикация - стълбички, а другото е с проценти на кристалният дисплей. Но само това им е разликата.

Нищо е се намля ! Всичко е нагоре.
XpacTa - специалист
Ясно че е различен модел, но като цяло старите модели (с повече функции) май бяха по-скъпи. На мен ми трябва за C и D батериите, пък за тях си пише че зарежда по 4 броя наведнъж.
Virtex - майстор
За колко време зарежда примерно 2000mAh батерия ?

Също така предполагам има автоматично изключване при зареждане, а не просто да има светлинна индикация и да трябва човек да маха батериите ? Т.е. ако се забрави включен няма да прецака батериите в него.
mgbagera - специалист
Ключовете от другата седмица пускали са ги до сега и някой има ли мнение за тях ? Миналата година пуснаха едни но доста грубовати и обемисти, а тези сега ми се виждат доста прилични :?
fore - майстор
След 12 часа мисля ги изключва напълно. Зарежда ги на импулси с разряди в зависимост от състоянието на батерията. Напълно разредена батерия АА- 2 ампера/ч я зарежда за около 2 часа. Мощно е и бързо зарежда. След като зареди дадена батерия я рефрешва и поддържа на импулси- разряд/заряд.

Всичко си го пише в книжката и има цветни кодове върху корпуса на уреда в зависимост от метода на зареждане и мигането на диодите. Това не са само шарени квадратчета.

===========

Кой ключове по точно-тресчотъчните ли ?
mgbagera - специалист
да
fore - майстор
Ключ за фина работа. С тресчотка не се напъва. Вероятно не е смазана. Ако ти се налага да въртиш постоянно разни гайки е добро решение. Незнам дали са Индийски отново, но качеството е средно на обикновените правени в Индия.
mgbagera - специалист
:thumbs:
Фитилчо - майстор
Ще пускат резачката....
След като ми откраднаха Щила, ще се оборудвам ми се струва :?
dundi - специалист
mitko64 написа:
Газовият поялник в другия четвъртък http://www.lidl-service.com/static/1547 ... _BG_EL.pdf , заслужава ли си 44 лв.?
Би трябвало да си заслужава. Пише в ръководството че е производство на Ротенбергер. Смятам да го погледна.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: