Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
fore написа:
jekasus написа:
mitko64 написа:
Интересно ми е това разположение на реверсивното копче дали означава въртящи се четкодържатели, като на новите Спаркита.
На това мяза.
Иначе сладур :-D Ще го включа в бюджета за инструменти...

Вярно че имаше такава екстра при новите Спаркита. А какво и е предимството пред обикновеният превключвател ?
Явно е по-добър и по-сигурен вариант... Догодина парксайд и безчетков винтоверт да изкарат на пазара :-D
mitko64 - майстор
Предимството доколкото прочитам е, че осигурява еднаква мощност и в двете посоки на въртене http://napravisam.net/?p=16123 . Само ,че за Парксайда не съм сигурен дали е така, поне изглежда.
BeTaTesTeR - специалист
В събота ще има шмиргелче за 60 лв. :

http://www.lidl.bg/bg/saturday-7142.htm ... l&id=38414

Как ви се струва дали си заслужава? 200 W дали ще са му достатъчни?
kpenchev - специалист
Относно комплекта инструменти "гедоре" от 61 части - минах днес през Лидл с беглата идея да го добавя в колекцията, но ...
- самата кутия не ми допадна, то не е кутия ами поставка за вложки, битове и тресчотка - не защитава инструмента, отделно че е от нефелна пластмаса.
- тресчотката с дразнещо голям луфт (идващ от сглобката и тресчотъчния механизъм), на пръв поглед незащитена от проникване на прах и влага в механизма.
- в Германия струваше ~ 40лв, тук ни цакат с +5лв ... много ме издразни ...
Иначе самите вложки и битове на пръв поглед бяха с добро качество.
Утре ще мина да видя звездогаечните с тресчотка как изглеждат и ... евентуално ще "клъвна" един комплект.
mgbagera - специалист
+5лв защото си слагат такса доставка :-D
DundyTheCroc - майстор
Днес взех газовия поялник, на първо четене добре направен и си бачка и в трите режима. Флакона в комплекта е с малък отвор на накрайника за зареждане и не пасва на дюзата, съответно газта се излива по ръцете :)
nikolson - майстор
Отвътре на капачката няма ли други дюзи? Поне на флаконите за запалки е така.
DundyTheCroc - майстор
Има, цели 5 броя, но всичките са с малък диаметър. Не е болка за умиране, флакони с газ се намират на символична цена.
kpenchev - специалист
Взех от тресчотъчните звездогаечни - 10-ката се оказа със счупена(заяла) тресчотка. Това ще ми е първото връщане за подмяна. Произведени са в Китай, за ADW.
fore - майстор
Гледах газовият поялник. Интересно ми е колега в режим на духалка, реално какво издухва-пламък или топъл въздух ?

Има едно копче КОНТ-било за продължителна работа и блокира пиезо запалката. Каква му е идеята и защо се блокира тя тогава ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: